Filmul în care Alexandra Dinu joacă alături de Adrien Brody și Banderas ajunge și în România

de Cinemagia în 5 Dec 2017
Filmul „Capcană Mortală”/„Bullet Head” va avea premiera în cinematografele din România în data de 5 ianuarie

Filmul „Capcană Mortală/Bullet Head”, în care actrița Alexandra Dinu deține rolul principal feminin și joacă alături de celebrii Adrien Brody, John Malkovich și Antonio Banderas, va avea premiera în Statele Unite vineri, 8 decembrie.

Acesta reprezintă debutul la Hollywood al vedetei din România, după mai bine de zece ani de activitate profesională în lumea filmului italian, timp în care a avut roluri în producții de succes în industria cinematografică italiană, precum Capri, L’Isola, Rosso San Valentino ori La Farfalla Granata.

Alexandra Dinu este singurul nume feminin din distribuția peliculei „Capcană mortală”/„Bullet Head”, în care joacă alături de Adrien Brody, John Malkovich și Antonio Banderas. Pelicula, regizată de Paul Solet și produsă de Millennium Films, va avea premiera mondială pe 8 Decembrie în Statele Unite.

Despre colaborarea cu Adrien Brody, Alexandra Dinu declară:

„Adrien e un suflet frumos, o persoană specială. Mi-a placut la nivel uman foarte mult. Îl admiram ca și actor înainte de a juca împreună, însă m-am bucurat să-l descopăr ca om. E profund, un artist în adevăratul sens al cuvântului”.

Deoarece tratează o poveste de dragoste, în scenariul filmului este inclusă și o scenă de sărut între cei doi.

„Am avut timp să discutăm, să vorbim despre rol, chiar să ne cunoaștem cu câteva zile înainte, iar pe set totul a decurs foarte bine”, menționează actrița.

Într-un interviu acordat recent revistei ELLE, Alexandra a povestit pentru prima data despre decizia de a se muta in Statele Unite.

„Căutam, într-un mod sau altul, o renaștere. Acest lucru se întâmpla după o perioadă foarte grea. Fiul meu, Mario, suferise două operații la inimă, timp în care i-am acordat toată atenția. Au fost doi ani în care am anulat tot, practic m-am anulat pe mine, iar la finalul lor m-am regăsit foarte obosită și confuză. Oricum, eu am fost întodeauna adepta schimbărilor și orice schimbare este o evoluție pentru mine. Nu am plecat în America în căutarea rolului vieții. Acesta poate veni de oriunde acum pentru că nu mai există granițe în cinematografie. America este, pur și simplu, doar o nouă etapă din viața mea”, a declarat Alexandra Dinu.

Exploreaza subiecte similare:

Alexandra Dinu, Bullet Head, Adrien Brody, John Malkovich, Antonio Banderas

Alte știri din cinema

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Părerea ta

Spune-ţi părerea
carmen_angelus_romila pe 23 septembrie 2018 12:44
Eforturile romancei noastre Alexandra Dinu nu s-au dovedit a fi in zadar si iata ca realizatorii filmului "Bullet Head", ii ofera rolul principal si sansa de a evolua in bransa unor mari actori internationali ai momentului.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells