Filmul Dungeons & Dragons, mai aproape de producţie

de Cristina Grigore în 13 Mar 2019
Chris Pratt şi Josh Brolin se află printre actorii doriţi în rolul central

Unul dintre filmele la care studioul Paramount lucrează de ceva vreme este Dungeons & Dragons, inspirat din ultra popularul joc de rol fantasy cu acelaşi nume şi care se află tot mai aproape de producţie, potrivit screentrant.com. Pelicula are un scenariu finalizat, iar realizatorii se află acum în căutarea unui actor de categorie A pentru rolul protagonistului.

Proiectul a fost dezvoltat iniţial de Warner Bros., iar o primă variantă a scenariului, după mutarea la Paramount Pictures, a fost livrată de David Leslie Johnson (The Conjuring). De rescrierea acestuia s-a ocupat apoi Michael Gillio, iar versiunea lui, recent predată realizatorilor, a fost primită cu „entuziasm absolut”.

Se caută acum un regizor al peliculei, dar şi actorul din rolul central, dintr-o listă de staruri din care fac parte: Will Smith, Josh Brolin, Chris Pratt, Vin Diesel, Matthew McConaughey, Jamie Foxx, Joel Edgerton, Dave Bautista, Jeremy Renner şi Johnny Depp.

O încercare de a aduce pe marele ecran aventurile din campaniile D&D a fost făcută în anul 2000, însă s-a soldat cu un eşec. Filmul, în cărui distribuţie s-au aflat Jeremy Irons, Marlon Wayans şi Thora Birch, a avut încasări de 33 de milioane de dolari, la un buget de producţie de 45 milioane de dolari. Dungeons & Dragons a avut două sequel-uri - Wrath of the God (2005) şi The Book of Vile Darkness (2012) – ce au intrat direct pe DVD.

Noul film Dungeons & Dragons este programat pentru lansare în 2021. Jocul, creat de Gary Gygax și Dave Arneson şi apărut prima oară în 1974, a generat sute de cărţi şi zeci de jocuri video. Formula de bază are în centru un grup de aventurieri - luptători, vrăjitori, rogues – al căror nivel creşte odată cu misiunile finalizate, transformându-se în eroi (sau villaini) puternici.

Exploreaza subiecte similare:

Will Smith, Josh Brolin, Chris Pratt, Vin Diesel, Matthew McConaughey, Jamie Foxx, Joel Edgerton, Dave Bautista, Jeremy Renner, Johnny Depp, Jeremy Irons, Marlon Wayans, Thora Birch, Dungeons & Dragons: Wrath of the Dragon God, Dungeons & Dragons: The Book of Vile Darkness

Alte știri din cinema

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells