Filmul despre Venom, inamicul lui Spider-Man, interzis minorilor

de Cristina Grigore în 29 Mar 2017
Planul celor de la Sony Pictures ar putea suferi modificări, însă lucrurile depind şi de viziunea noului regizor

Recent anunţat, filmul despre Venom, extraterestrul simbiot care îşi transferă abilităţile gazdei - unul din inamicii principali ai lui Spider-Man - este acum prioritatea celor de la Sony Pictures, care lucrează să definitiveze proiectul. Iată că, în lumina succesului obţinut cu Deadpool şi Logan, realizatorii par să se îndrepte către o abordare mai îndrăzneaţă, mai în acord cu natura violentă a personajelor înfăţişate şi merg pe ideea unui film interzis minorilor, scrie Collider.com.

Lucrurile nu sunt însă bătute în cuie, mai ales că direcţia abordată va depinde şi de regizorul ales pentru film. Cel avut în vedere momentan de către studiouri este Adi Shankar, un producător cu ştate vechi la Hollywood, renumit pentru titluri ca Dredd, The Grey sau Lone Survivor. Pe de altă parte, se pare că acest presupus spin-off al lui Spider-Man nu va fi chiar un spin-off, după cum a dezvăluit regizorul lui Spider-Man: Homecoming, Jon Watts.

Filmul nu va avea legătură cu lumea Marvel, aşa că este cu adevărat incitant… ceea ce va urma. Nu ştiu altceva. Doar că nu există vreo conexiune, nu e vorba despre ceva cu veun fir de legătură anume. Dar eu mă concentrez acum asupra filmului meu”, a explicat cineastul.

Cu Scott Rosenberg şi Jeff Pinkner (The Amazing Spider-Man 2) ca scenarişti, Venom se va lansa pe 5 octombrie 2018. 

Exploreaza subiecte similare:

Scott Rosenberg, Jeff Pinkner, The Amazing Spider-Man 2, Adi Shankar, Dredd, Lone Survivor, The Grey, Deadpool, Logan

Alte știri din cinema

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells