Filmul Boba Fett a fost anulat

de Cristina Grigore în 29 Oct 2018
După evoluția modestă la box office a lui Solo: A Star Wars Movie, spin-off-urile Star Wars pare că și-au pierdut atractivitatea pentru Lucasfilm/Disney

Anunțat în luna mai a acestui an, chiar înainte de lansarea lui Solo: A Star Wars Story, filmul Boba Fett urma să fie scris și regizat de James Mangold (Logan). Anularea lui a fost confirmată în week-end chiar de președinta Lucasfilm, Kathleen Kennedy (via ThePlaylist.com).  

Spin-off-ul face parte dintr-o serie de filme de sine stătătoare din universul Star Wars începută de Rogue One și Solo. Cum evoluția modestă la box office a lui A Star Wars Story nu a convins studioul, acesta se va concentra acum pe serialul The Mandalorian (ce va fi difuzat de canalul de streaming al Disney) și pe următoarea trilogie Star Wars, dezvoltată de David Benioff și D.B. Weiss.

Publicul a făcut cunoștință cu Boba Fett în Star Wars: Episode V - The Empire Strikes Back, apoi l-a revăzut în Star Wars: Episode VI - Return of the Jedi, ca mercenar al Imperiului Galactic. A fost interpretat de Jeremy Bulloch, iar vocea personajului a aparținut lui Jason Wingreen.

Exploreaza subiecte similare:

Solo: A Star Wars Story, Kathleen Kennedy, Star Wars: Episode V - The Empire Strikes Back, Star Wars: Episode VI - Return of the Jedi, Jeremy Bulloch, Jason Wingreen, James Mangold, Logan

Alte știri din cinema

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Kingdom of Judas: un thriller românesc ce încalcă toate regulile

Kingdom of Judas, primul film românesc, vorbit integral în limba engleză a intrat în cinematografe. Dar oare să fie acest lucru destul pentru a convinge publicul?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
spartacus pe 29 octombrie 2018 14:40
Una dintre putinele decizii corecte luate intr-un final de către cei de la Hollywood...
unkn0wn pe 29 octombrie 2018 23:01
Disney spaima filmelor, speram sa crape.
6Patronul9 pe 30 octombrie 2018 15:30
Nimanui nu-i pasa de Boba Fett.Nimeni nu a cerut acest film si nimeni nu avea sa fie entuziasmat pentru el.Aceste cuvinte trebuiau spuse.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells