Filmul Battlestar Galactica, regizat de Bryan Singer, scris de scenaristul lui Anonymous

de Cristina Grigore în 21 Oct 2011
Filmul Battlestar Galactica, regizat de Bryan Singer, scris de scenaristul lui Anonymous

Ataşat oficial versiunii pentru marele ecran a lui Battlestar Galactica încă din 2009, Bryan Singer va trece în curând pe scaunul regizoral al peliculei, a cărei producţie face un pas înainte prin angajarea scenaristului John Orloff, scrie Deadline.

Deşi ocupat cu filmările la Jack the Giant Killer, Singer şi-a ales ca viitor proiect ecranizarea faimosului serial SF, deşi numele său fusese ataşat în ultima vreme remake-ului lui Excalibur. Filmul nu va fi însă bazat pe serialul lui Ronald Moore ce a rulat între 2004 şi 2009, ci mai degrabă pe cel creat de Glen A. Larson la sfârşitul anilor ’70.

Scenaristul John Orloff a semnat anterior scenariul lui Anonymous, filmul lui Ronald Emmerich ce urmează a fi lansat şi la noi pe 4 noeimbrie, a peliculei de animaţie realizată anul trecut de Zack Snyder, Legend of the Guardians: The Owls of Ga’Hoole dar şi a producţiei lui Michael Winterbottom din 2007, A Mighty Heart.

Orloff a ţinut să menţioneze că este un mare fan al lui Battestar Galactica, lipsa sa de experienţă în domeniul SF fiind astfel compensată de entuziasmul şi plăcerea de a adapta serialul pentru marele ecran. „Aş prefera să refuz acest scenariu decât să îl fac prost”, a spus el.

Povestea serialului original, cel din anii ’70, are în centru un grup de oameni, refugiaţi pe o navă de război, aflaţi în căutarea unei planete-legendă, Pământul.



Părerea ta

Spune-ţi părerea
crin3l pe 21 octombrie 2011 08:30
Unul din cele mai bune seriale din istoria televiziunii (ma refer la cel mai nou). Problema este ca nu cred ca vor putea concentra intr-un film de 3 ore sa zicem, toata actiunea din serial. Presimt un film de duzina cu multe efecte speciale. Sper sa nu fie asa totusi.
Han_Solo pe 21 octombrie 2011 10:14
Ai perfecta dreptate, Battlestar Galactica (2004) este unu dintre cele mai bune seriale. Daca este sa facem un top 3 al serialelor SF cu siguranta nu are cum sa lipseasca din Top. Nu inteleg de unde pana unde au ales sa faka remake la serialul din anii '70 care cu siguranta nu este la fel de faimos ca cel nou.
alex_il_fenomeno pe 21 octombrie 2011 14:05
cred ca va avea un mare succes !
kenya pe 21 octombrie 2011 19:32
"Battlesta Galactica"cel mai bun serial SF-dupa parerea mea.Ma refer la toate seriile din 2004 si pana la final.Deosebit deoarece episoadele au legatura intre ele,actiunea este alerta,originala.Un fim de nota 10.Nu-mi inchipui ce-ar mai putea broda in jurul ideii,cercul s-a inchis.Dar,de ce nu?
AimeeLov pe 28 octombrie 2011 10:11
Un serial de exceptie:)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells