Filmul 50 Shades of Grey, mai puțin explicit față de roman

de Cristina Grigore în 23 Ian 2014
Producătorul adaptării a vorbit despre modul în care vor fi transpuse pe ecran aventurile erotice ale Anastasiei Steel și ale lui Christian Grey

Într-un interviu acordat site-ului Deadline în cadrul festivalului de film Sundance - desfășurat zilele acestea în Park City, Utah, Statele Unite - producătorul lui Fifty Shades of Grey a vorbit despre cum va fi transpusă în imagini aventura erotică a protagoniștilor cărții, Christian Grey și Anastasia Steele. Michael De Luca a confirmat cu această ocazie faptul că adaptarea cinematografică va fi mai puțin explicită față de roman, însă chiar şi aşa filmul va conține o doză bună de erotism.

,,Vom oferi fanilor cărții exact ceea ce se așteaptă să vadă, adică o poveste de dragoste intensă și plină de erotism. Este însă evident că filmul nu va putea fi la fel de explicit precum cartea. O imagine face cât  o mie de cuvinte. Așa că erotismul transpus pe marele ecran va avea o putere mai mare decât citirea unor cuvinte”, a spus el.

,,Romanul a fost gândit așa, cu multe detalii erotice, pentru că autoarea a dorit să intre în mintea personajului feminin și să exprime în detaliu toate trăirile ei. La nivel literar acest lucru era necesar, însă filmul este un cu totul alt canal de comunicare. În cazul oricărei adaptări a unei cărți ești forțat să lași deoparte unele lucruri și să combini altele”, a mai explicat De Luca.

50 Shades of Grey, cu Jamie Dornan și Dakota Johnson în rolurile principale, va ajunge în cinematografele noastre pe 13 februarie 2015.

Exploreaza subiecte similare:

Fifty Shades of Grey, Michael De Luca, Jamie Dornan, Dakota Johnson

Alte știri din cinema

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Dacianus pe 23 ianuarie 2014 10:02
Era si greu sa fie la fel de explicit fara sa fie clasat la pornografie. Dar ce declaratie de handicapat are asta : "O imagine face cât o mie de cuvinte. Așa că erotismul transpus pe marele ecran va avea o putere mai mare decât citirea unor cuvinte." Cred ca nu a citit nicio carte in viata lui. :D
Han_Solo pe 23 ianuarie 2014 10:33
Ehh, probabil vor sa il faca PG13 ca sa vanda mai multe bilete.
Miiku pe 23 ianuarie 2014 21:33
Mda.. nici nhu ma asteptam sa fie la fel de explicit. Cam asa se intampla cu toate filmele facute pe baza unor carti..
alex_il_fenomeno pe 17 februarie 2014 16:59
Da, auzisem ca si asa filmul a fost foarte cenzurat.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells