Filme şi seriale la TV între 25 şi 31 august

de Gloria Sauciuc în 25 Aug 2014
De la filme lansate în festivaluri de profil, la producţii cu nominalizări la Oscar, trecând prin filme româneşti

În vacanţă, tentaţia de a recupera filme pe care le-am ratat la cinema este foarte mare, aşa că venim cu o selecţie de producţii care au rulat pe marile noastre ecrane, iar acum se difuzează pe micul ecran. Dacă nimic din lista de mai jos nu este pe gustul vostru, consultaţi Programul TV, ori rubrica Filme la TV, pentru a avea o imagine completă asupra a ceea ce e programat zilele acestea la televizor.

Luni

Dramedie

Hasta la Vista!”, FilmCafe (25 august, 11.15)

Hasta la Vista! are un subiect sensibil, dar regizorul belgian Geoffrey Enthoven face un slalom inteligent între umor, compasiune şi empatie, spectatorii fiind liberi să aleagă ce vor din tribulaţiile celor trei personaje disperate "să intre în rândul lumii".

Marţi

Serial

Spartacus: Nisip însângerat”, ProTV (26 august, ora 23.05)

Spartacus: Blood and Sand este o amplă trecere în revistă a vieţii celui mai faimos gladiator roman - totul într-o notă sângeroasă, viscerală. După ce este separat de iubirea vieţii lui, Spartacus este forţat să participe la lupte în arenă cu războinici şi fiare.

Miercuri

Acţiune

Zero Dark Thirty ”, HBO (27 august, ora 22.00)

În data de 2 mai 2011 întreaga lume, dar în special americanii profund afectaţi de tragedia din 11 septembrie 2001, au răsuflat uşuraţi când au aflat că Osama Bin Laden, cel mai căutat terorist din lume, liderul Al Quaeda, a fost ucis. Zero Dark Thirty vine să facă lumină în această misiune ultra-secretă, care a dus la capturarea lui.

Thriller/Horror

Wait Until Dark”, TCM (27 august, ora 19.55)

Realizat în 1967 de Terence Young, filmul - considerat thriller-ul momentului - câştigă o nominalizare pentru interpretarea actriţei Audrey Hepburn („Best Actress in a Leading Role”) la Oscar, la Golden Globes şi Laurel Awards.

Când doi gangsteri vor să recupereze nişte droguri ajunse din întâmplare în casa familiei Hendrix, consideră că Susy (Audrey Hepburn) va fi o pradă uşoară, oarbă fiind. Odată cu intrarea în casă şi aşteptarea lui Susy „să se întunece” începe adevarata acţiune a filmului.

Joi

Film românesc

Extemporal la dirigenţie”, Kanal D (28 august, 13:30)

Anul scolar este inaugurat de profesorul Socrate printr-un extemporal pe tema „Cum as vrea sa fie dirigintele clasei?”. Popularitatea lui Socrate o ingrijoreaza pe profesoara de mate, Isoscel, gata oricand sa dea jos „militaria din pod”. Dar Socrate are si el grijile pe care i le face Anca, fiica sa indragostita... Îndrăgita şi populara serie de filme Liceenii îi are în distribuţie în acest film pe Tamara Buciuceanu, Diana Lupescu, Ion Caramitru.

Vineri

Acţiune

Immortals”, Pro TV (29 august, ora 20.30)

Nemilosul Rege Hyperion ( Mickey Rourke) a declarat război împotriva umanității. El, împreună cu armata sa au pornit în căutarea lui Eirus Bow, o armă extrem de puternică făcută de Zei, pentru a elibera titanii și a distruge Zeii. Când Regele Hyperion ajunge în orășelul țăranului Theseus, îi omoară mama și îl ia pe acesta ca sclav în minele sale. Phaedra îl ajută să scape de acolo, pentru ca Theseus pare a fi singura șansă de a-l distruge pe Hyperion. Cu actorii Henry Cavill, Mickey Rourke, John Hurt, în regia lui Tarsem Singh.

Sâmbătă

Romance

Romeo & Juliette”, Kanal D (30 august, ora 15:30)

Adaptarea popularei piese shakespeariene. Un muzical romantic modern dupa un scenariu de Gerard Presgurvic, cu Damien Sargue, Cecilia Cara, în regia lui Gilles Amado Redha.

Duminică

Film de aventuri

Comoara din munţi”, TVR 1 (31 august, ora 16.15)

Două surori din Beverly Hills merg să-şi petreacă vacanţa la ferma de cai a tatălui lor, pe care nu l-au mai văzut de doi ani de zile. Specialiste să intre în tot felul de încurcături, adolescentele au parte de aventura vieţii lor când se hotărăsc să pornească în căutarea unei comori îngropate în munţii din apropiere. În distribuţie îi veţi regăsi pe Luke Perry, Morissa O’Mara, Alana O’Mara, Dan Benson.

 

 

 

 

Exploreaza subiecte similare:

Hasta la Vista, Spartacus: War of the Damned, Zero Dark Thirty, Wait Until Dark, Extemporal la dirigenţie, Immortals, Hanna's Gold, Romeo & Juliette

Alte știri din cinema

Primul serial Alien termină filmările: acţiunea are loc pe Terra!

Alien: Earth îi are în rolurile principale pe Sydney Chandler şi Timothy Olyphant

Animaţie cu spermatozoizi, pregătită să... ejaculeze pe ecrane

Animaţia Spermageddon promite să fie la fel de ireverenţioasă ca Sausage Party

Timothée Chalamet învaţă să joace ping pong pentru Marty Supreme

Actorul din Wonka şi Dune interpretează un campion la tenis de masă

Sunt un mic ticălos, prima serie animată cu peste cinci miliarde de dolari încasări

Cu începere din acest weekend, seria se va numi "Sunt un mic ticălos profitabil"

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells