Filme româneşti la BFI London Film Festival

10 Sep 2009
Filme româneşti la BFI London Film Festival

Amintiri din Epoca de Aur şi Cea mai fericită fată din lume vor fi proiectate în cadrul BFI London Film Festival, eveniment ce se va desfăşura între 14 şi 29 octombrie, conform site-ului oficial al evenimentului.

Amintiri din Epoca de Aur, produs de Cristian Mungiu, se regăseşte în cadrul secţiunii Film on the Square, iar Cea mai fericită fată din lume de Radu Jude, la secţiunea Cinema Europa.

Printre producţiile care vor rula anul acesta în cadrul festivalului se numără câştigătorul Palme d'Or, The White Ribbon de Michael Haneke, Taking Woodstock de Ang Lee şi Dogtooth de Yorgos Lanthimos.

BFI London Film Festival, care se va desfăşura între 14-29 octombrie, se află la cea de-a 53-a ediţie şi este renumit pentru faptul că prezintă cele mai bune filme din Europa.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
FarkaS pe 10 septembrie 2009 10:42
Ramanem in elita filmului european. Iar daca romana era o limba de circulatie internationala, cu siguranta ca filmul romanesc era apreciat si mai mult.
florin pe 24 noiembrie 2009 11:10
bha u stii bha k esti sora k mn ??????????? ai plect si neai lasat iti aduki aminte de frtele tau mai mik bosneag florin

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells