Film scurt: Coming Soon

de Cinemagia în 15 Oct 2012
Film scurt: Coming Soon

Cinemagia vă propune un început de săptămână cu filme. Selecţionat în competiţia de scurtmetraj a Festivalului de Film Independent Anonimul 2012, Coming Soon va transmite spectatorului angoasa personajului central, Al. Acesta lucrează la trailerul noului film. E atât de prins în munca sa, încât a început să iși neglijeze complet viața personală, soția. Epuizat, Al adoarme la masa de montaj. Când se trezește, vede o scrioare pe tastatură, cu textul: "Mai ai 10 minute de trăit". Deși la început pare doar o glumă proastă, Al devine din ce in ce mai convins că scrisoarea nu minte.

Ce va face Al în cele 10 minute și, mai ales, ce se va întâmpla dupa cele 10 minute? Vezi filmul mai jos.

În imaginea alăturată, actorul principal (Bogdan Fanariu), şi regizorul filmului, Jamil Hendi (Midas şi povestea fantomei, Sinucide-mă).

Părerea ta

Spune-ţi părerea
bellacorina pe 15 octombrie 2012 22:08
impresionant:) foarte bine realizat foarte foarte bine!
cosmin742000 pe 16 octombrie 2012 01:01
Multumesc cinemagiei pentru excelentul scurtmetraj , din pacate cam bate vantul pe aici , lumea are alte probleme, cum ar fi Batman vs Dracula .:)
platzaboy pe 16 octombrie 2012 01:51
comentariu, asa cum eu il percep. Adesea visurile noastre mai cosmarice au un punct final de intalnire cu ceva din lumea reala. Intr-o noapte, adolescent mai nebun fiind, mi-am pus ceasul desteptator sa sune pentru dimineata in cel mai ciudat fel... am pus ceasul intr-un castron metalic plin de furculite. Urma sa ma trezesc dimineata si sa merg la dentist. Teama ca nu voi ajunge la timp m-a impins sa imi creez propriu-mi ceas desteptator. La un moment dat, in vis, am avut senzatia ca fusesem la dentist si mi se pusese un soi de plomba foarte asemanatoare densitatii cretei... plomba ce mi-a cazut. Am privit-o si pe ea era un punct, mic, negru, pe care l-am atins. In acel moment ceasul desteptator a declasnat nebunia furculitelor din castronul de tabla si m-am trezit ingrozitor de speriat. Eu intreb acum, o asemenea idee a stat la baza acestui scurt-metraj? Punctul in care mintea declanseaza reuniunea fizica si metafizica cu o destinatie fatalista?
alex_il_fenomeno pe 25 noiembrie 2012 21:53
o sa il urmaresc si eu cand imi voi gasi timp.
White.Lily pe 24 martie 2013 00:42
Sincer nu mi-a placut...ideea a fost buna, personajele...au fost ok zic eu alese...dar finalul a lasat de dorit...faza cu masina si trecerea de pietoni nu a fost verosimila deloc ! Adica pe bune, cine s-ar pune in 4 labe pe trecerea de pietoni ? Am inteles ca a fost greu de facuta faza cu masina..dar putea macar fii filmata altfel, astfel incat masina sa-si pastreze viteza, nu sa incetineasca ca pana la urma era o crima...iar la montaj, se putea mai bine. /user/LGVarsatoru?feature=mhee Canalu meu de YT, cu aceleasi chestii ma ocup si eu.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells