Film de familie, comedie spumoasă și sinistrul Escobar, sâmbătă seara pe micul ecran

de Gloria Sauciuc în 2 Mai 2020
102 dalmațieni (Cool TV, 19:25), Spioana (PRO TV, 20:00), Loving Pablo (Film Now, 23:35)

Într-o perioadă de criză sanitară mondială, Cinemagia continuă seria recomandărilor TV zilnice, micul ecran oferind un debușeu pentru serile în care am putea fi copleșiți de gânduri anxioase. Programul TV complet, ca și rubricile dedicate Filme la TV și Seriale TV, vă oferă informația completă legată de ce se poate urmări pe micul ecran, pe fiecare canal în parte

Glenn Close poate fi urmărită seara aceasta pe micul ecran în filmul 102 dalmațieni, în care o interpretează din nou pe malefica Cruella DiAvol. De această dată, ei i se alătură Gerard Depardieu în rolul designerului vestimentar Pierre Le Pelt. Amândoi își unesc eforturile destructive și dau iama în lumea canină. În sequelul 102 Dalmațieni, Walt Disney Pictures combină din nou cu succes comedia, fantasticul și aventură, urmare a succesului din 1996, 101 Dalmatieni. De această dată, Cruella este eliberată condiționat din închisoare și se jură să nu mai aibă de-a face vreodată cu blănurile. Bineînțeles că nu își poate ține promisiunea și revine la vechia ei obsesie: să facă o haină din blană de dalmațieni.

Susan Cooper (Melissa McCarthy) este o modestă analistă care lucrează într-un birou CIA, dar și eroina necunoscută din spatele celor mai periculoase misiuni ale agenției în filmul Spioana, la PRO TV, de la ora 20:00. Înzestrată cu o memorie prodigioasă, Susan Cooper lucrează într-un birou subteran sumbru, servind drept ochii și urechile (și sperând să cucerească inima) super-agentului Bradley Fine - un dandy șarmant, dar plin de sine, care reușește să își încheie cu succes misiunile fără să își strice freza. Fine nu-și închipuie că Susan își dorește cu adevărat să părăsească biroul de la subsol, dar se poate presupune că de fapt vrea ca ea să rămână acolo fiindcă nu s-ar putea descurca în lipsa ei.

Când partenerul ei (Jude Law) dispare și acoperirea altui agent de elită (Jason Statham) este compromisă, ea se oferă pentru o misiune sub acoperire, pentru a se infiltra în lumea unui ucigător traficant de arme și a preveni un dezastru de proporții globale. Iată o comedie despre o femeie care a fost mereu subestimată de cei din jur și a ajuns să se subestimeze și ea însăși. Este despre acei oameni tăcuți, pe care nu îi observăm, fiindcă rămân în fundal, dar care ne surprind când li se oferă șansa de a ieși la rampă.

Subiectul carismaticului traficant de droguri din anii `80 Pablo Escobar nu a fost nici pe departe uitat în ultima vreme, desigur datorită serialului Narcos de la Netflix, dar acum revine în atenţie odată cu ecranizarea Loving Pablo, programat sâmbăta aceasta, de Film Now, seara târziu, de la ora 23:35. Un mare atu al filmului îl reprezintă cuplul popular format din soţii Javier Bardem şi Penélope Cruz, în rolurile principale.

Filmul este relatat prin ochii iubitei lui Escobar, jurnalista şi prezentatoarea TV Virginia Vallejo, pe a cărei carte omonimă se şi bazează scenariul, femeia pe care traficantul a învestit-o cu titlul de „biograful” lui. Personajul Virginiei Vallejo, jucat de Penélope Cruz, demonstrează o naivitate ieşită din comun pentru o persoană în postura sa, însă povestea nu e superficială, ci spusă într-un stil empatic, dar care totuși nu îl idealizează pe sinistrul traficant.

Exploreaza subiecte similare:

Melissa McCarthy, 102 Dalmatians, Jason Statham, Jude Law, Penélope Cruz, Gérard Depardieu, Glenn Close, Loving Pablo, Spy

Alte știri din cinema

Primul serial Alien termină filmările: acţiunea are loc pe Terra!

Alien: Earth îi are în rolurile principale pe Sydney Chandler şi Timothy Olyphant

Animaţie cu spermatozoizi, pregătită să... ejaculeze pe ecrane

Animaţia Spermageddon promite să fie la fel de ireverenţioasă ca Sausage Party

Timothée Chalamet învaţă să joace ping pong pentru Marty Supreme

Actorul din Wonka şi Dune interpretează un campion la tenis de masă

Sunt un mic ticălos, prima serie animată cu peste cinci miliarde de dolari încasări

Cu începere din acest weekend, seria se va numi "Sunt un mic ticălos profitabil"

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells