Festivalului Internațional de Film București 2018. Înscrieri în secțiunea „Scurtmetraj”

de Cinemagia în 8 Mai 2018
Ediţia 2018 se va desfășura simultan în mai multe locații: Cinema Elvire Popesco, Sala Union a Cinematecii Române, Cinema PRO, Institutul Cultural Român

Festivalului Internațional de Film București celebrează „100 de ani” de la Marea Unire, printr-o secțiune aniversară dedicată Centenarului, care constă în expoziții de afișe, prezentări de filme cu tematica Primul Razboi Mondial și Marea Unire, dar și masa rotundă „Oamenii mari care au făcut România Mare” care va aduna istorici, critici de teatru și film, reprezentanți ai societății civile.

În cadrul acesteia, vom asista, în premieră, la debutul secțiunii dedicate filmelor de scurt metraj pentru care înscrierile continuă până la data de 21 mai, pe FilmFreeway.

În programul pregătit de organizatori, anul acesta se regăsește și secțiunea de film israelian, marcată de participarea regizorului Eran Rikilis.

Sub Înaltul Patronaj al Alteței Sale Regale Principele Radu al României, în perioada 11-16 iunie 2018 se va desfăşura a XIV-a ediție a Festivalului Internațional de Film București.

 

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells