Festivalul Independent de Film American. Întâlniri cu Ethan Hawke la Bucureşti, între 19 şi 22 septembrie

de Cinemagia în 19 Sep 2017
Born to Be Blue, Boyhood şi Before the Devil Knows You're Dead, în program

Festivalul Independent de Film American găzduiește trei întâlniri cu Ethan Hawke, invitat special al festivalului, în data de 19, 20 septembrie 21 septembrie, la CinemaPro din capitală.

Actorul american va prezenta filmul Born to be Blue, pe 19 septembrie, începând cu ora 21:00 cu ocazia premierii sale în România. Ethan Hawke joacă rolul celebrului trumpeter jazz american, Chet Baker, o legendă de jazz din anii 1950, iar filmul va avea doar acest premiu în cadrul festivalului.

Iubitorii cinematografului bucureștean au o a doua întâlnire programată cu Ethan Hawke, la 20 septembrie, la începutul filmului "Boyhood", regizat de Richard Linklater. " Boyhood " a câștigat cel mai bun film la Globurile de Aur din 2015 și este o producție revoluționară filmată timp de 12 ani, cu aceeași piesă. Ea spune o poveste despre creșterea, văzută prin ochii unui băiat numit Mason, care crește pe ecran.

A treia întâlnire cu Ethan Hawke va marca, de asemenea, încheierea ediției din acest an a Festivalului Independent de Film american. Actorul va avea un Q & A la sfârșitul vizionării filmului "Before the Devil Knows You're Dead", regizat de Sidney Lumet și programat la CinemaPRO pentru ora 19:00, pe 21 septembrie. Discuția va fi găzduită de critic de film Irina Margareta Nistor.

Exploreaza subiecte similare:

Ethan Hawke, Born to be Blue, Before the Devil Knows You're Dead, Sidney Lumet, Irina Margareta Nistor, Boyhood

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells