Fast & Furious 9 se filmează fără „The Rock”. Motivul ar fi divergențele cu Diesel și Gibson

de Cristina Grigore în 26 Iun 2019
Până la apariția în cinematografe a sequel-ului, fanii seriei pot urmări pe marile ecrane spin-off-ul seriei, Hobbs & Shaw

Fast & Furious 9 a început ieri filmările în Marea Britanie, au anunțat publicațiile de profil, ce au pleluat mesajele și fotografiile starurilor filmului de pe conturile acestora de Instagram. În distribuție revin Michelle Rodriguez, Ludacris, Jordana Brewster, Nathalie Emmanuel, Tyrese Gibson și Vin Diesel.

Actorul Dwayne Johnson nu va apărea în această a noua parte a seriei. „Nu voi apărea în Fast & Furious 9, dar aș putea reveni în al zecelea film, este foarte posibil. Adevărul este că, deocamdată, Hobbs și Shaw încă mai au câte ceva de împărțit. Au «afaceri neterminate»”, a declarat el într-un interviu pentru MTV.com.

Lipsa lui Johnson din FF9 ar putea fi cauzată de conflictele din culise avute cu Vin Diesel la filmările lui The Fate of the Furious, despre care s-a spus chiar că au ajuns la agresivitate fizică. În plus, Tyrese Gibson l-a acuzat pe Johnson că din cauza lui a fost amânată producția lui Fast and Furious 9. Johnson pare că și-a supărat cei doi colegi și prin insistența lui de a extinde franciza și de a merge mai departe cu producția lui Hobbs and Shaw, deși Gibson, în special, îl rugase să nu o facă.

Hobbs & Shaw (titlul complet este Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw) are premiera pe 26 iulie 2019, iar lansarea pare că a forțat Universal Pictures să amâne cu un an intrarea în cinematografe a lui Fast & Furious 9 (va debuta acum în aprilie 2020, iar Fast & Furious 10 ar putea apărea în 2022).

Exploreaza subiecte similare:

Fast & Furious 9, Michelle Rodriguez, Ludacris, Jordana Brewster, Nathalie Emmanuel, Tyrese Gibson, Vin Diesel, Dwayne Johnson, Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw

Alte știri din cinema

O nouă ediție „Ladies Night”: luni, 22 iulie, comedia Hai că încă putem!

Motivația începutului de săptămână este „Hai că încă putem!", în avanpremieră națională

Natalie Portman ridică ciocanul lui Thor. Va fi Zeița Tunetului în faza a patra a MCU

Noul film Thor se va lansa pe 5 noiembrie 2021

The Lion King - record de încasări la debutul în box office-ul nord-american

Pelicula a reușit o lansare mai bună decât cea a lui Beauty and the Beast (2017)

Trailer sumbru pentru Materiile întunecate: personaje malefice, daimoni, urși vorbitori

În centrul întregii povestiri este tema răpirilor de copii, răpiri organizate instituțional, așa cum prezintă un personaj: „Uneori, copiii dispar pur și simplu...”

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells