Fast and Furious 8 ia piciorul de pe frână. Regizorul lui Straight Outta Compton intră în producţie cu filmul

de Cristina Grigore în 9 Oct 2015

Ales dintre Louis Leterrier (The Incredible Hulk, The Transporter) şi Adam Wingard (The Guest), F. Gary Gray vine după un succes neaşteptat la boxoffice cu Strainght Outta Compton, însă are în palmares şi producţii de acţiune, potrivite ritmului din seria Fast and Furious (The Negociator, The Italian Job).


Deblocarea producţiei lui Furious 8, despre care s-a tot scris în ultima vreme pe site-urile de profil, a fost anuţată de Variety.com, care a citat şi mesajul postat pe contul de Twitter de către regizor.

“Nu-mi pot dori parteneri mai buni de lucru decât Vin Diesel şi producătorul Neal Moritz, alături de studiourile Universal. Sunt bucuros să vă livrez următorul capitol din saga #FastFamily”, a scris regizorul.


Faptul că atât Justin Lin, cât şi James Wan (care au regizat filmele anterioare ale seriei) au refuzat cârma lui Furious, l-a făcut pe Diesel să spună că ar regiza chiar el pelicula. Iată însă că cei de la Universal,  presaţi de data lansării, stabilită pentru 14 aprilie 2017, au apăsat pedala de acceleraţie a proiectului de proporţii şi au ales regizorul care va superviza actiunea defăşurată, de această dată la New York, avându-l ca antagonist, printre alţii, pe acelaşi Deckard Shaw, interpretat de Jason Statham.

Exploreaza subiecte similare:

Fast & Furious 8, F. Gary Gray, Vin Diesel, Jason Statham

Alte știri din cinema

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Kingdom of Judas: un thriller românesc ce încalcă toate regulile

Kingdom of Judas, primul film românesc, vorbit integral în limba engleză a intrat în cinematografe. Dar oare să fie acest lucru destul pentru a convinge publicul?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
cosmin742000 pe 9 octombrie 2015 23:28
pana gasesc astia frana o sa mai moara multi de plictiseala vizionand franciza asta

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells