Fanii vor fi încântați de noua înfățișare a protagonistului, asigură producătorul lui Sonic the Hedgehog

de Cristina Grigore în 12 Iul 2019
Pentru a reface modul în care va arăta personajul pe marele ecran, lansarea a fost amânată pentru 14 februarie 2020

Înainte de lansarea pregătită pentru 8 noiembrie, filmul cu Sonic, personajul central al celebrei serii de jocuri a companiei Sega, a iscat controverse printre fani din cauza înfățișării sale.

Primele imagini din filmul regizat de Jeff Fowler, publicate la începutul lunii martie, au stârnit o mulțime de comentarii negative legate de dinții perfecți, mult prea asemănători cu cei umani, și membrele disproporționate. Paramount Pictures a luat în considerare criticile și a amânat lansarea peliculei, pentru a avea timp să refacă înfățișarea protagonistului.

Potrivit gamesradar.com, Tim Miller (Deadpool, Terminator: Dark Fate), unul dintre producătorii filmului, a dat asigurări într-un interviu acordat publicației Variety că imaginea lui Sonic a fost ajustată, iar fanii vor fi acum încântați de felul în care acesta arată.

„Este vorba despre o franciză, deci va trebui să fie totul grozav. Uite, am fost de partea fanilor aici, la fel și Jeff. Când lucrurile au luat-o razna, am mers și am spus că trebuie să admitem greșeala. […] Acesta era cel mai bun mod de a gestiona situația. Și fanii au ceva de spus. Și există un mod corect de a-i asculta”, a spus Miller.

Noua dată de lansare a lui Sonic the Hedgehog este 14 februarie 2020. Va da glas protagonistului actorul Ben Schwartz. Mai fac parte din distribuție James Marsden, Neal McDonough și Jim Carrey

Exploreaza subiecte similare:

Sonic the Hedgehog, Ben Schwartz, James Marsden, Jim Carrey

Alte știri din cinema

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Kingdom of Judas: un thriller românesc ce încalcă toate regulile

Kingdom of Judas, primul film românesc, vorbit integral în limba engleză a intrat în cinematografe. Dar oare să fie acest lucru destul pentru a convinge publicul?

Jeff Koons: Portretul unei vieți - O incursiune în viața și opera unui artist emblematic

Există puțini artiști în arta contemporană care polarizează și fascinează în egală măsură precum Jeff Koons.

Mary & George: un penis, o orgie sau o trădare pe minut

Serialul disponibil pe Sky Showtime aruncă o privire ireverenţioasă spre aristocraţia britanică de la 1600

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells