Fanii serialului Bridgerton, siderați de scenele sexuale explicite

de Marina Florea în 30 Dec 2020
Actrița Phoebe Dynevor, de 25 de ani, a elogiat persoana care coordonează scenele intime

În contextul în care urmăresc drama Netflix împreună cu părinții lor, fanii Bridgerton sunt siderați de scenele sexuale explicite, scrie The Sun. Drama de epocă are parte de numeroase scene intime, pe măsură ce bărbați și femeile din societatea londoneză a începutului de secol XIX caută plăceri intime.

Unii dintre fani au considerat scenele respective nu doar șocante dar s-au și trezit în posturi jenante, pe măsură ce urmăreau împreună cu părinții lor cum personajele devin... zvăpăiate. Aceștia și-au exprimau jena pe conturile de socializare, monitorizate de publicația The Sun.

Așa cum unul dintre fani scrie: „Cine putea crede că a urmări #Bridgerton împreună cu familia ar fi o idee bună?!”, un alt spectator relatează că nu va mai repeta greșeala: „Din neatenție, am urmărit #Bridgerton împreună cu părinții. A devenit jenant la mijlocul episodului 5 așa că m-am prefăcut că mă ia tusea și merg să beau apă... tot restul episodului. Învățați, prieteni, din greșeala mea...” Un al treilea utilizator Netflix relatează: „Scenele intime din #Bridgerton sunt așa de jenant de privit cu părinții” și continuă ”scenele sexuale sunt, de fapt, jenant de privit cu părinții, chiar și la vârsta mea matură”.

Phoebe Dynevor, de 25 de ani, care joacă rolul personajului Daphne în filmul de epocă de pe Netflix, a elogiat persoana care coordonează scenele intime din film, pentru a fi sigure și confortabile pentru cei implicați. Actrița relata pentru Grazia Magazine: „Prima scenă a fost în episodul șase, atunci când Simon o seduce pe Daphne. Și a fost bine, pentru că a fost sigur și confortabil: există o coregrafie ca o cascadorie, sau ca un dans. Este nebunește că nu a mai existat în trecut...”

Exploreaza subiecte similare:

Bridgerton, Phoebe Dynevor

Alte știri din cinema

Nightmare Alley, al lui Guillermo del Toro, are dată de lansare

Distribuția filmului este impresionantă

Netflix dă undă verde sezonului 2 al serialului Bridgerton

Personajele jucate de Phoebe Dynevor și Regé-Jean Page se vor întoarce ca Ducele și Ducesa de Hastings

Marvel demarează filmările la serialul Secret Invasion, cu Samuel L. Jackson

Ca în cazul serialului Wanda Vision, Marvel vrea să facă ceva total diferit cu Secret Invasion

Warner Bros. pregătește un spin-off Willy Wonka

Willy Wonka produs de Warner Bros va ajunge în salile de cinema în 2023

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells