Familia Borgia, Gomora și Sisi, serialele care îi vor încânta pe telespectatorii Kanal D2

de Cinemagia în 17 Mar 2023
În ziua lansării Kanal D2 telespectatorii vor putea urmări primul episod al serialului Borgia

Din 2 aprilie, de la ora 22:00, telespectatorii Kanal D2 sunt invitați în "Club 22", un tronson dedicat serialelor ce abordează viața unor personalități din istoria indepărtată sau recentă, precum și fenomene sociale care au schimbat destine și națiuni.

Kanal D2 se pregătește să vină în fața telespectatorilor cu oferta variată a unei televiziuni generaliste, iar în componența programelor sale, ce vizează diferite categorii de public și preferințe se înscriu și serialele. Din oferta noii televiziuni din portofoliul Dogan Media International, ce va emite începând din 2 aprilie, vă dezvăluim un nou tronson de seriale, "Club 22", o ofertă de producții care îi vor ține pe telespectatori in fața micului ecran, în fiecare seară, de la 22:00, de luni până joi.

În ziua lansării Kanal D2, pe 2 aprilie, telespectatorii vor putea urmări primul episod al serialului Borgia, de la ora 22:00.

Fie că redau povești mai puțin cunoscute din viața personalităților istorice sau a eroilor contemporani, aceste seriale sunt adevarate călătorii revelatoare în legatură cu fenomene sociale, care au schimbat existențe și chiar destinele unor națiuni. Lupte pentru putere, crimă organizată sau istorii ale unor personalități care și-au pus amprenta asupra memoriei colective, toate acestea fac parte din poveștile spuse la "Club 22".

Prin intermediul serialului Familia Borgia, telespectatorii vor face o călătorie extraordinară în epoca celebrului Niccolo Machiavelli, într-o perioadă dominată de intrigi, trădări, violență, aspirații politice, în mijlocul acestui tumult aflându-se puternica familie Borgia. Scenariul serialului, precum și producția se află sub semnatura celebrului maestru al suspansului Tom Fontana.

Unul dintre serialele difuzate în cadrul acestui tronson special, de la ora 22:00, este Gomora, care prezintă ascensiunea și prăbușirea rețelei Camorra, celebra organizație criminală. Povestea grupului mafiot este redată prin ochii personajului principal, Ciro, mâna dreaptă a capului organizației. Gomora este un serial eveniment, inspirat dintr-o realitate crudă, și se bazează pe bestsellerul omonim al lui Roberto Saviano.

Un alt serial din oferta tronsonului Club 22 este Sisi, care redă povestea maturizării emblematicei împărătese, rămasă în memoria colectivă ca primul superstar al Europei. O adolescentă fără griji se îndrăgostește de împăratul Austriei, Franz Joseph, iar parcursul ei spectaculos și-a lăsat amprenta în istorie. Producția abordează cu măiestrie teme universale și atemporale precum libertatea, iubirea, determinarea și datoria, toate învăluite de maniera excentrică în care se trăia la înalta curte a acelor vremuri.

Exploreaza subiecte similare:

borgia, Tom Fontana, Gomorra, Sisi

Alte știri din cinema

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells