Advertisement Advertisement

Explozii şi distrugere în primele imagini de la filmările lui Godzilla 2

de Cristina Grigore în 5 Iul 2017
Filmul, ce are acum şi un sinopsis oficial, va ajunge în cinematografe în 2019, pe 22 martie

Fanii adaptărilor cu monştri gigant pot arunca o privire în culisele producţiei lui Godzilla: King of the Monsters, ale cărei proporţii au fost descrise pe pagina de Facebook Gomaru Island şi care nu sunt întru totul dezvăluite de către imaginile publicate. Postarea vorbeşte despre zgomote asurzitoare, bubuituri şi urlete de monştri, plus maşini răsturnate, flăcări şi rămăşiţe de clădiri dărâmate.

De regie se ocupă acum Michael Dougherty (Krampus), cel care a lucrat şi la scenariul filmului. Iniţial, Gareth Edwards a fost anunţat în scaunul regizoral, însă a trebuit să renunţe din cauza unor contracte anterioare.

Odată cu imaginile, a fost publicat şi sinopsis-ul oficial al filmului: „Noua poveste urmăreşte eforturile celor din organizaţia Monarch de a lupta împotriva monştrilor uriaşi. Puternicul Godzilla este unul dintre aceştia, care se angajează însă în lupta cu Mothra, Rodan şi, în final, cu uriaşul cu trei capete, Ghidorah. Sunt fiinţe de legendă, ce contrazic miturile şi vin să atace supremaţia umană. Este o ameninţare uriaşă pentru omenire, a cărei soartă pare că atârnă de un fir de aţă”.

King of the Monsters – sequel al producţiei lui Edwards din 2014 - va ajunge în cinematografe în 22 martie 2019. Distribuţia este compusă din Vera Farmiga, Kyle Chandler, Ziyi Zhang, Ken Watanabe, Charles Dance şi starul lui Stranger Things, Millie Bobby Brown.

După ce a fost relansat pe marele ecran în pelicula de anul acesta, Kong: Skull Island, gigantul King Kong va fi apărea alături de Godzilla în Godzilla vs. Kong, film programat pentru 2020, ce îl are ca regizor pe Adam Wingard (V/H/S, You are Next). 

Exploreaza subiecte similare:

Godzilla vs. Kong , Michael Dougherty, Vera Farmiga, Kyle Chandler, Ziyi Zhang, Ken Watanabe, Charles Dance, Millie Bobby Brown, Kong: Skull Island, Godzilla: King of the Monsters, Adam Wingard

Alte știri din cinema

Filmul „Monștri.” câștigă premiul cititorilor cotidianului german Tagesspiegel

Va rula pe marile noastre ecrane din toamna anului 2019

Ultima zi de filmări pentru Star Wars: Episode IX

Daisy Ridley, John Boyega şi Oscar Isaac sărbătoresc sfârşitul producţiei

Coconut, micul dragon - Aventuri în junglă, din 22 februarie pe marile ecrane

Se poate viziona în 2D, dublat în limba română, iar în unele orașe și în limba maghiară

Premierele săptămânii 15-21 februarie 2019

Află ce-i de văzut weekend-ul acesta la cinema!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells