Exclusiv. Posterul oficial al horror-ului Shut In/Intrusul

de Cinemagia în 11 Oct 2016
Filmul are pe 11 noiembrie premiera în cinematografele noastre, distribuit de RoImage2000

Shut In/Intrusul are poster oficial, ce anunță un film întunecat, neliniștitor, ce ne reanimă angoasele claustrofobe. Afișul ne duce cu gandul la spațiul recluzional din The Shining/Strălucirea (1980). Imaginea însăși dă fiori, atmosfera fiind de groază profundă. La geam vedem un personaj care are umbră, dar care totuși nu are reflexie în apă.

Protagonistă este Naomi Watts, în rolul unei psiholoage pentru copii care duce o existență solitară într-un orășel izolat din Anglia rurală și încearcă să-și pună viața în ordine după pierderea soțului ei.

Este o femeie puternică, al cărei curaj va fi pus la extremă încercare când, prizonieră în propria casă din cauza unui viscol violent, va fi nevoită să facă orice îi stă în putință pentru a salva un băiat care altfel ar dispărea pentru totdeauna.

Exploreaza subiecte similare:

Shut In

Alte știri din cinema

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Kingdom of Judas: un thriller românesc ce încalcă toate regulile

Kingdom of Judas, primul film românesc, vorbit integral în limba engleză a intrat în cinematografe. Dar oare să fie acest lucru destul pentru a convinge publicul?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Theodor2011 pe 11 octombrie 2016 19:57
Posterul mi se pare frumos si potrivit pt genul acestui film. Eu unul abia astept sa vad filmul. Si distributia mi se pare oarecum interesanta: Naomi Watts si copilul revelatie din filmul Room, Jacob Tremblay
Cretzulynne pe 11 octombrie 2016 22:53
Niciodata nu se va vedea ceva de la distanta aceea reflectat in apa! Trebuia sa se afle la margine ca sa se poata reflecta! Deh... Sper totusi ca nu va fi un horror cu scenariu fara logica...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells