Ewan McGregor revine la Star Wars. Va fi Obi-Wan Kenobi într-un nou serial Disney+

de Cristina Grigore în 16 Aug 2019
Din 12 noiembrie serviciul de streaming va difuza primul serial inspirat din universul Star Wars, The Mandalorian

Actorul Ewan McGregor se pregătește să ridice din nou sabia laser într-o producție destinată Disney+. Extinderea universului Star Wars a început cu spin-off-ul Rogue One: A Star Wars Story și serialul The Mandalorian (ce va debuta pe Disney+ din 12 noiembrie), iar potrivit deadline.com încă un serial este în pregătire, pentru care McGregor își negociază acum apariția în rolul legendar al lui Obi-Wan Kenobi. Cum proiectul este în stadiu preliminar, nu se cunosc detalii legate de intrigă sau producție.

McGregor l-a interpretat pe Obi-Wan în trei dintre filmele Star Wars – trilogia prequel formată din The Phantom Menace (1999), Attack of the Clones (2002) și Revenge of the Sith (2005). A avut un cameo de voce și în Star Wars: The Force Awakens (2015).

În trilogia originală, rolul lui Obi-Wan - mentor al lui Luke Skywalker, cel care l-a învățat calea luptătorilor Jedi - a fost jucat de Alec Guinness. Plasate câțiva zeci de ani mai târziu, prequel-urile cu McGregor l-au prezentat pe Obi-Wan ca pe un învățător și prieten al lui Anakin Skywalker, tatăl lui Luke, care devine ulterior Darth Vader.

Studiourile Disney au avut în vedere și un film de sine stătător cu Obi-Wan Kenobi. Se pare însă că slaba evoluție la box office a lui Solo: A Star Wars Story i-a făcut să se răzgândească, iar noile aventuri ale personajului au ajuns să ofere conținut serviciului de streaming al companiei.

 

 

Exploreaza subiecte similare:

Ewan McGregor, Rogue One: A Star Wars Story, The Mandalorian, Star Wars: Episode I - The Phantom Menace, Star Wars: Episode II - Attack of the Clones, Star Wars: Episode III - Revenge of the Sith, Star Wars: Episode VII - The Force Awakens, Alec Guinness, Solo: A Star Wars Story

Alte știri din cinema

Patty Jenkins spune că Wonder Woman 3 va fi ultimul film al francizei pe care îl va regiza

Fanii Universului DC Comics încă așteaptă lansarea Wonder Woman 1984, al doilea film din franciză, dar cu toate acestea oamenii se întreabă care va fi următorul pas.

Julianne Moore nu ar accepta în prezent rolul lesbienei din filmul Kids Are All Right

Filmul a fost un succes nu doar la box office - a avut patru nominalizări la Oscar, pentru categoriile Cel mai bun film, Cea mai bună actriță, Cel mai bun actor în rol secundar și Cel mai bun scenariu.

Film 4 Fun 2020 și-a anunțat câștigătorii. Magda Catone primește trofeul Film 4 Fun

Ediția a 12-a, desfășurată în mod excepțional online, a festivalului internațional de comedie Film 4 Fun s-a încheiat în seara de duminică, 2 august 2020, după patru zile cu vizionări pe site-ul Film4Fun.ro.

Bucură-te de filme în aer liber într-un spațiu neconvențional!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells