Eva Longoria, în lacrimi după divorţ

de Cristina Grigore în 16 Mar 2011
Eva Longoria, în lacrimi după divorţ

Separarea de Tony Parker nu a fost deloc uşoară pentru Eva Longoria, dar în ciuda problemelor cuplului şi a divorţului finalizat la începutul anului, vedeta din „Neveste disperate” a păstrat multă vreme discreţia în legătură cu acest subiect. A rupt însă tăcerea acum, mărturisind că mai suferă încă de pe urma despărţirii.

Conform People.com,  actriţa a declarat pentru viitorul număr al revistei Allure că încă mai are dificultăţi în accepta faptul că ea si Tony nu mai formează un cuplu: „De fiecare dată când vorbesc despre asta, îmi vine să plâng. A fost greu. Foarte greu. Încerc să trec peste asta într-un mod cât mai elegant cu putinţă şi fără să dramatizez”.

Longoria, în vârstă de 36 de ani, s-a despărţit de baschetbalistul Tony Parker în noiembrie, anul trecut, iar divorţul celor doi s-a finalizat pe 28 ianuarie. Ea a fost cea care a pus punct relaţiei, acuzându-l pe Tony că ar fi înşelat-o cu o altă femeie. Unele surse au susţinut că femeia în cauză era soţia unui fost coechipier al baschetbalistului.

Actriţa, despre care se zvoneşte acum că s-ar întâlni cu fratele lui Penélope Cruz, Eduardo, admite că încearcă să se readapteze noii sale vieţi: „Sunt într-o etapă de tranziţie, încerc să mă obişnuiesc cu un alt program si să accept lucrurile aşa cum sunt”, a mai adăugat aceasta.

Imagini

Părerea ta

Spune-ţi părerea
anaelena pe 16 martie 2011 18:05
nu cred ca plange dupa el din moment ce ea a intentat divortul! si eduardo o sa ii faca la fel. ar fii trebuit sa imprumute si ea mai mult de a personajul ei din Neveste disperate!
jude pe 16 martie 2011 19:38
Saracuța...ar trebui sa ne fie mila de ea?
MirceaCeaTanara pe 16 martie 2011 20:00
E normal sa sufere, dar totusi, poate a luat decizia corecta de a se desparti de el.
wushu pe 3 ianuarie 2012 16:37
la cati bani au astia ,nu mai gandesc lucid...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells