Eva Green, femeia fatală din 300: Battle of Artemisia

de Cristina Grigore în 18 Dec 2011
Eva Green, femeia fatală din 300: Battle of Artemisia

Eva Green, starul din Casino Royale şi Camelot, este în negocieri cu cei de la Warner Bros. pentru apariţia în prequel-ul lui 300,  intitulat 300: Battle of Artemisia, scrie Deadline.

Rolul oferit actriţei este unul cheie; ea o va întruchipa pe cea care dă numele filmului, Artemisia, care îl va încuraja pe avidul de putere Xerxes, conducătorul perşilor, să pornească războiul împotriva grecilor şi va încerca, plină de viclenie, să îl vrăjească cu farmecele sale pe Temistocle, generalul pus în fruntea oştilor greceşti.

Personajul său este bazat pe o figură istorică reală, cea a Artemisiei I din Carla, care l-a sfătuit într-adevăr pe Xerxes să lupte împotriva grecilor şi a fost conducătoarea armatei sale. În film, ea va apărea însă drept “o zeiţă a răzbunării, acoperită în întregime cu aur”.

Aşa cum sunt descrise adesea prezenţele feminine din benzile desenate ale lui Frank Miller (prequel-ul lui 300 se bazează tot pe una din operele sale), se pare că şi Artemisia va fi înfăţişată mai degrabă drept o femeie fatală, care nu va participa în mod direct la luptă, preferând să-şi folosească atuurile fizice pentru a-şi atinge scopurile.

Filmul îl are în scaunul regizoral pe Noam Murro (Smart People) şi se află momentan în faza de completare a distribuţiei. Joel Edgerton a fost iniţial abordat pentru a-l interpreta pe generalul Temistocle, însă starul din Warrior a refuzat rolul.



Părerea ta

Spune-ţi părerea
Qube86 pe 18 decembrie 2011 11:14
Nu stiu ce ar mai putea sa scoata din ''300''...Batalia de la Termopile,este singura in care a luptat o armata de doar 300 de soldati...eu alta nu mai stiu...Sper sa nu isi bata joc de film si sa iasa ceva mai bun decat recentul ''Immortals'' unde s-a vazut pana unde poate merge prostia si neinspiratia americanilor...
Bayard pe 18 decembrie 2011 16:16
Pai in realitatea, in paralel cu lupta de pe uscat (unde a luptat de fapt cam toata armata Greciei, nu doar 300), s-a dus si o lupta pe mare, foarte asemanatoare cu cea de pe pamant. Flota greaca mult inferioara numeric a blocat stramtoarea dintre continent si insula Eubeea si dupa cateva zile de lupta i-a fortat pe persani sa ocoleasca stramtoarea, sa se aventureze pe marea deschisa.... unde spre norocul grecilor au fost surprinsi de o furtuna, si majoritatea navelor trimise s-au scufundat :). Dar e prima oara cand aud sa fi existat chiar o femeie cu numele Artemisia...Artemisium era numele unui cap al Eubeei cred.
Bayard pe 19 decembrie 2011 06:42
Sikandar, imi pare rau, dar nu confund nimic... te-as indruma sa citesti sau recitesti pe Herodot, insa pe internet, in lipsa de altceva tot wikipedia e baza. Cand vine vorba de istorie antica sunt de incredere :) http://en.wikipedia.org/wiki/File:Battle_of_Thermopylae_and_movements_to_Salamis,_480_BC.gif http://en.wikipedia.org/wiki/Battle_of_artemisium
SakuraBlack90 pe 18 decembrie 2011 12:21
"Artemisia va fi înfăţişată mai degrabă drept o femeie fatală, care nu va participa în mod direct la luptă, preferând să-şi folosească atuurile fizice pentru a-şi atinge scopurile"
Astept cu nerabdare scenele astea de confruntari epice cu Eva Green =))

legolas05 pe 18 decembrie 2011 15:27
este o actrita buna,ma astept sa iasa un film bun
Bayard pe 18 decembrie 2011 16:16
Sunt convins ca o sa fie seducatoare!!
b0b0cin3filul pe 18 decembrie 2011 17:07
Recunosc ca m-as uita la un film doar pentru Eva Green. Deci merge. Deci o sa stranga ceva. Subiectul propus e expirat. The Gladiator a pun punct si a tras linie. Ca mai aduc ei din astia cu 8 packs, epilati toti, unsi cu ulei....partea a doua.
bmihaig79 pe 18 decembrie 2011 20:25
la asa actrita sper sa iasa un film bun. Let's see it...
alex_il_fenomeno pe 21 decembrie 2011 19:54
ma bucur de prezenta ei in film . asteptam sa vedem cum s-a descurcat .

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells