Ethan Hunt se întoarce. A şasea Misiune Imposibilă începe filmările în martie

de Cristina Grigore în 10 Nov 2016
Filmul se va lansa peste un an şi jumătate şi îl va avea drept concurent la box office pe Aquaman

Aflat în dezvoltare încă dinainte ca Mission: Impossible – Secret Nation să ajungă în cinematografe, Mission: Impossible 6 a primit în sfârşit o dată de lansare de la Paramount. Fanii lui Ethan Hunt îi pot urmări din nou aventurile şi uimitoarele cascadorii din 27 iulie 2018 (data de lansare pentru Statele Unite).

A şasea parte a celebrei francize demarate în 1996 ar fi putut fi gata de multă vreme, însă numeroase probleme ivite cu producţia au schimbat data filmărilor. Cu Christopher McQuarrie confirmat în scaunul regizoral, lucrul la film urma să înceapă în a doua parte a lui 2016, însă unele neînțelegeri de ultim minut cu Tom Cruise, legate de salariul său, au oprit preproducţia. Actorul şi realizatorii au ajuns la un acord în septembrie, iar filmările vor fi reluate din luna martie.

Cu un rol cheie în cea de-a cincea parte, Rebecca Ferguson va face din nou parte din scenariu (personajul său este Ilsa Faust). Secret Nation a avut încasări de 682 milioane de dolari internațional, fiind surclasat într-un top al încasărilor filmelor seriei doar de Mission: Impossible - Ghost Protocol.

Tot pe 27 iulie debutează în cinematografe şi Aquaman, aşa că va fi interesant de văzut ce titlu va ieşi mai câştigat din confruntarea la box office.

Exploreaza subiecte similare:

Mission: Impossible - Rogue Nation, M:I 6 - Mission Impossible, Aquaman

Alte știri din cinema

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Părerea ta

Spune-ţi părerea
cavallioty pe 10 noiembrie 2016 16:54
Rogue Nation nu Secret Nation,prima oara am crezut ca e greseala dar ai repetat si se vede clar cat de mult folosesti google translate sau ai luat denumirea in romana a filmului fara sa verific daca si cea originala este la fel,
Rogue Nation a fost intrecut la incasari nu doar de Ghost Protocol ci si de Mission Impossible 2
Cinemagia,pot sa scriu stiri din acesta zona de interes?de mai bine de 10 ani urmaresc industria cinematografica(filme lansate,statistici,etc) si e trist sa vad ca un site dedicat filmelor sa aiba asemenea stiri lipsite de acuratete

Costirik pe 10 noiembrie 2016 23:41
Subscriu!
mihnea_aspru95 pe 15 noiembrie 2016 14:55
Ai omis sa specifici daca a fost "domestic" (gen, doar la americani, nu-i nimic, se mai intampla), iar cine a scris articolul asta (adica Cristina Grigore), s-a referit la WORLDWIDE ca incasari. Oricum, Mission: Impossible 2 este pe primul loc in box office-ul americanilor (din toata seria, ceea ce e un lucru mare pentru un film lansat in 2000).

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells