Eternii: totul despre juvenilul și, totuși, amenințătorul Druig

de Marina Florea în 29 Oct 2021
Eternals/Eternii va rula în avanpremiera din 4 noiembrie, în formatele 3D, IMAX 3D, 4DX și Dolby Atmos

Eternals, mult-așteptatul film Marvel din faza 4, are în centru un număr de supereroi numiți The Eternals (cei Eterni), o rasă de extratereștri nemuritori care urmăresc lumea de mii de ani și care, în cele din urmă, ies din umbră datorită faptelor lui Thanos. Cu o prezență amenințătoare, dar totuși juvenilă, unul dintre Eterni este Druig.

Descris drept un Etern distant care s-a separat de Eternals pentru că nu este de acord cum interacţionează aceştia cu oamenii, are puterea unică de a controla minţile umane şi este specialist în manipularea realităţii.

În general, superputerile lui Druig sunt comparabile cu acelea ale celorlalți Eterni, însă excelează în telepatie.

Druig, care a torturat oameni pentru KGB în benzile desenate Marvel, are experiență în citirea minților și manipularea gândurilor. Măiestria lui Druig în domeniul lui îi permite până și să constrângă oamenii să facă lucruri la comandă lui. Trailerul final de la Eternals a dat sugestii în acest sens, înfățișând un grup asemenea unei secte bântuind în preajma casei din pădure a lui Druig.

Barry Keoghan

Barry Keoghan este un actor irlandez a cărui prezență amenințătoare dar totuși juvenilă a dat un aer unic unora dintre cele mai apreciate filme ale secolului XXI. Născut pe 17 octombrie 1992 la Dublin, în Irlanda, Keoghan a început să joace în 2011.

Succesul său global a venit odată cu drama Rebeccăi Daly Mammal din 2016, pentru care a primit o nominalizare la titlul de Cel mai bun actor în rol principal - la Irish Film and Television Awards.

Totuși, 2017 urmă să fie anul lui Keoghan, cu roluri importante în două filme de succes la public și bine primite de criticii de specialitate: drama lui Cristopher Nolan Dunkirk (2017), plasată în anii celui de-Al Doilea Război Mondial, unde a jucat alături de Mark Rylance și Cillian Murphy, și horror-ul lui Yorgos Lanthimos The Killing of a Sacred Deer (2017), cu Colin Farrell și Nicole Kidman în rol principal. Eternals, cel de-al 26-lea film Marvel, este filmul cu cel mai mare buget în care apare Barry Keoghan.

Exploreaza subiecte similare:

Eternals

Alte știri din cinema

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells