Eternals va fi „cel mai science-fiction și epopeic dintre toate filmele Marvel”

de Gloria Sauciuc în 27 Ian 2020
Filmul are șanse să se demarcheze de restul Universului Cinematografic Marvel, spune unul dintre „Cei eterni”

The Eternals, produs de Marvel Studios, film care ajunge în sălile de cinema pe 6 noiembrie, va prezenta fanilor o poveste ce se întinde pe o perioadă de 7000 de ani, făcând cunoștință publicului cu cărțile de benzi desenate cunoscute sub numele Eternals and Deviants.

Kumail Nanjiani, în rolul lui Kingo Sunen, a vorbit despre noul său film cu Entertainment Weekly, explicând cum acesta are șanse să se demarcheze de restul Marvel Cinematic Universe. „Este cu adevărat un film epopeic”, relatează Nanjiani. „Și este un adevărat film science-fiction. Este o poveste cu supereroi, dar - într-un fel - e cel mai SF dintre toate filmele Marvel și cel mai epopeic dintre toate filmele Marvel”, a declarat actorul. „Iar povestea se întinde pe mii de ani. Așadar, nu seamănă cu alte filme Marvel... Mă refer la 'epopeic' în sensul clasic... nu va fi precum alte filme Marvel”. Dincolo de faptul că cele două atribute (SF și epopeic) folosite de actor nu suportă grade de comparație, nu putem să nu fim atrași de ideea că Th Eternals va fi mai spectaculos decât orice alt film Marvel de până acum. Legat de aspectul SF, când protagoniștii filmului sunt creaturi mitice, probabil că e vorba de un soft-SF.

De curând, sinopsisul Marvel pentru The Eternals a relatat cum se leagă acesta de Avengers: Endgame, descriindu-i pe eroii filmului drept „extratereștri din vechime care, în secret, trăiesc pe Pământ de mii de ani”. Apoi, urmând evenimentelor din Avengers: Endgame - „forțe tragice neașteptate îi scot din anonimat pentru a se uni împotriva celui mai vechi dușman al omenirii, Devianții”. Printre alte detalii despre Eternals - filmul va avea un protagonist gay.

Exploreaza subiecte similare:

Eternals, Kumail Nanjiani

Alte știri din cinema

Ultimul sezon al serialului supranatural Preacher, din 20 februarie exclusiv la AMC

„Este amuzant în maniera în care Kafka e amuzant, în plus cu urmăriri de mașini și explozii”, scrie despre sezonul final publicația The Verge

Pentru violență, Mulan e primul remake live-action al Disney cu rating puţin permisiv

Chiar și așa, ratingul acordat face posibilă vizionarea filmului de către familii

Serialul Doctorul cel bun „transmite un mesaj de speranță”

Sezonul 2 din The Good Doctor/Doctorul cel bun rulează joia, de la ora 22.00, la AXN

Prima imagine cu Cletus Kasady, alias Carnage din Venom 2

În benzile desenate, simbiotul Venom fuzionează cu Kasady

Părerea ta

Spune-ţi părerea
andrei_ciornei pe 27 ianuarie 2020 13:43
si ce e asa special in faptul ca e gay? pana acum nu s-a specificat clar ca alte personaje ar fi non gay
spartacus pe 27 ianuarie 2020 14:17
Păi se putea să nu fie și aici un personaj gay, abia s-au obișnuit cu prostia asta (v. serialul Batwomen ș.a.) de parcă nu se mai poate face un film fără gay!?!...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells