Eternals, trailer final: să recunoaştem, cresc aşteptările!

de Ştefan Dobroiu în 19 Aug 2021
Trailerul răspunde şi la o întrebare ce i-a preocupat multă vreme pe fanii MCU

Trailerul final al blockbuster-ului Eternals s-a lansat abia acum câteva ore, iar prima noastră reacţie a fost "da, iată că lucrurile devin interesante". Dacă trailerele şi teaserele anterioare ne-au făcut să ne întrebăm dacă chiar mai era nevoie de o echipă de supereroi în Universul Cinematografic Marvel, trailerul final creşte aşteptările şi ne sugerează că în noiembrie avem ocazia să vedem un nou megablockbuster în cinema.

Poate că detaliul care va da cel mai mult apă la moară fanilor este că aceştia află în sfârşit răspunsul la întrebarea "de ce nu au intervenit Eternii în conflictul cu Thanos?". De remarcat şi cadrul fugitiv de la minutul 1:14 cu Eson the Searcher (foto) şi faptul că Eternii au la dispoziţie doar şapte zile să salveze lumea.

Reamintim premisa blockbuster-ului: în urmă cu milioane de ani, Celeştii, fiinţe extraterestre atotputernice, au venit pe Terra pentru a face experimente genetice pe formele primitive de viaţă de aici. Rezultatul acestor experimente au fost pe de o parte Eternii, iar pe de alta duşmanii lor de moarte, monştrii cunoscuţi sub numele Devianţi. În acest trailer facem cunoştinţă şi cu Kro, liderul Devianţilor, care în benzile desenate are şi o lungă şi complicată istorie cu Thena (interpretată în film de Angelina Jolie).

Exploreaza subiecte similare:

Eternals, Angelina Jolie

Alte știri din cinema

Cinemagia recomandă 3 scurtmetraje inedite de pe Youtube

Trei scurtmetraje multipremiate, disponibile gratis, online: Wasp, Casus Belli, Plastic Bag

Retrospectiva 007: desecretizarea dosarului lui James Bond

Săptămâna viitoare, pe 1 octombrie, are loc lansarea ultimului film James Bond, No Time to Die/Nu e vreme de murit. Nu e vreme de pierdut, așa că hai să încheiem turul muzeului virtual James Bond.

România Sălbatică ajunge în aproape 40 de orașe în a doua săptămână de la lansare

Documentarul este un demers unic pentru țara noastră și s-a bucurat încă de la început de susținerea specialiștilor din ONG-urile de mediu

Otto Barbarul: cronica unei sinucideri anunțate

Debutul în lungmetraj al Ruxandrei Ghițescu aduce în discuție posibilitatea unei punți între generații, dar atinge și o temă-capcană: fantezia sinuciderii

Părerea ta

Spune-ţi părerea
camaleonii pe 19 august 2021 17:34
mie unu mi se pare ca scad asteptarile dupa ce am vazut trailerul dar na...fiecare are o parere
ddman pe 19 august 2021 20:01
Sa vedem filmul. mai bine sa nu ai mari asteptari si sa te surprinda placut, decat sa ai asteptari si sa fi dezamagit dupa vizionare.
Phantom_sub pe 22 august 2021 14:21
Nu sunt mega fan Marvel, dar abia aştept să văd filmul după trailerele astea.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells