Episodul „The Long Night” al serialului Game of Thrones doboară recorduri de audiență

de Gloria Sauciuc în 1 Mai 2019
Episodul a fost un punct culminant al serialului, prezentând confruntarea dintre Umblătorii Albi și armata celor vii

„The Long Night”/„Noaptea cea lungă”, episodul 3 din ultimul sezon GoT, a doborât recordul de audiență al serialului, cu 17,8 milioane de telespectatori. Un alt record pe care îl doboară „The Long Night” este că a devenit cel mai discutat episod pe rețeaua Twitter, din istorie.

Cel mai lung episod al serialului Game of Thrones, cu o durată de 82 de minute, a generat un număr record de telespectatori, la prima vizionare și din reluări, devenind cel mai vizionat episod al sezonului.

Episodul a fost difuzat pe 28 aprilie fiind urmat, ca număr de telespectatori, de finala sezonului 7 (văzută de 12, 2 milioane de telespectatori), scrie Variety.

„The Long Night” a generat, totodată, 7,8 milioane de „tweets” pe rețeaua Twitter. Episodul a fost un punct culminant al serialului, prezentând bătălia de la Winterfell, mai exact confruntarea dintre Umblătorii Albi și armata celor vii, condusă de Jon Snow și Daenerys.

Episodul a avut o anvergură cum rar vezi pe micul ecran, necesitând 55 de zile de filmare. O mare parte dintre personajele de care fanii sunt atașați apar în acest episod, mai multe gesturi de curaj și sacrificiu fiind făcute pe parcursul episodului, provocând emoții puternice spectatorilor. Aproape fiecare personaj are propriul moment de glorie, are propriul moment în care strălucește.

Apariția armatei de zombi conduse de The Night King aduce suspans și groază. Spre deosebire de alte reprezentări ale morților-vii, aceștia pot mânui în mod inteligent armele, nu sunt doar devoratori vorace.

Urzeala tronurilor, lansat în 2011, este cel mai popular serial al HBO. Sezonul 7 a avut în medie o audiență de 32,8 milioane telespectatori.

Sezonul opt al serialului Game of Thrones a debutat pe 15 aprilie. Urmărește sezonul final al serialului fantasy Game of Thrones pe HBO GO!

Exploreaza subiecte similare:

Game of Thrones

Alte știri din cinema

Ce spune presa străină despre Once Upon a time in Hollywood, filmul lui Tarantino

Producția cu Leonardo DiCaprio și Brad Pitt va avea premiera în țara noastră pe 9 august

Aladdin, între spectacol vizual şi suicid creativ

Cum poate captiva publicul un film a cărui poveste o cunoşti pas cu pas?

O plimbare cu covorul zburător din filmul Aladdin? Se poate în sala 4DX!

Efectelor de mișcare din sala 4DX, se adaugă intensificarea scenelor muzicale prin mișcările ritmice ale scaunelor, dar și prin efectele de mediu delicate

Filme remarcate la Cannes, Berlin și Sundance, în premieră în competiția BIFF

Cea de-a 15-a ediție a BIFF va avea loc între 24 și 30 iunie la Cinema Muzeul Țăranului, Cinema Elvire Popesco și Grădina cu Filme – Cinema & More – Creart din București

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Mr.Freeman pe 1 mai 2019 20:17
Naspa episodul.
unkn0wn pe 2 mai 2019 09:55
Se cunoaste ca nu mai sunt cartile scrise de JRRM, ci doar scenarii penibile scrise de Dumb and Dumber, cei doi prosti care au imaginatia unor copii de 7 ani.
Gloria pe 2 mai 2019 10:43
Eu nu am vazut strategie militara in cum s-au organizat cei vii in confruntarea cu Umblatorii Albi
deco20 pe 2 mai 2019 19:02
Tot ce au construit in cele 6 sezoane + sezonul 7 care a fost PE REPEDE-INAINTE,la fel ca si sezonul 8, au reusit sa distruga intr-un singur episod...
Qube86 pe 3 mai 2019 23:01
Sunt de acord cu toti cei care si-au exprimat parerea pana in acest moment in legatura cu acest articol!
Episodul a fost dezamagitor de slab!
Faptul ca nu au mai fost ajutati si nici nu au mai avut material scris de la George R.R. Martin pe care sa se bazeze...s-a vazut si s-a simtit!
Primele 5 sezoane au fost de o calitate net superioara datorita lui George...ce a urmat dupa a fost (dupa cum bine a spus unkn0wn mai sus) rodul imaginatiei unor oameni care nu si-au demonstrat valoarea creatoare!
Shame, Shame...Shame! :(
Sa speram ca macar ultimele 3 episoade sa mai recupereze din terenul pierdut...dar ma tem ca nu o vor face!
Au afirmat cu mult inaintea lansarii acestui sezon ca finalul va fi unul dulce amarui!
Pana acum a fost numai un gust amar...asteptam si pe cel dulce!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells