Endgame a vândut de cinci ori mai multe bilete în prima săptămână decât Infinity War

de Cristina Grigore în 12 Apr 2019
În Statele Unite biletele s-au pus în vânzare din 2 aprilie, iar unele cinematografe au programat chiar şi proiecţii de noapte

Chiar dacă a rămas cu mai puţini supereroi în echipă după Infinity War, Avengers: Endgame este pe cale să obţină mai mulţi bani la box office decât predecesorul său. Filmul mai are două săptămâni până la lansare, iar biletele s-au pus deja în vânzare în majoritatea teritoriilor. În Statele Unite, platforma de ticketing online Fandango a notat miercuri pe contul său de Twitter că numărul biletelor vândute la Endgame în prima săptămână (începând din 2 aprilie) a fost de cinci ori mai mare decât cel întregistrat de Infinity War în acelaşi interval.

Cum în multe cinematografe din SUA biletele au fost epuizate pentru orele afişate, au fost introduse vizionari şi la ore mai puţin obişnuite – după miezul nopţii, până la 6 dimineaţa. Potrivit Fandango, Endgame „deţine recordul absolut la prevânzări pentru prima zi şi prima săptămână, depăşind Star Wars: The Force Awakens”.

„Nu m-aş mira ca un număr record de fani să-şi ia liber de la serviciu vineri, 26 aprilie, pentru a putea participa la premiera lui Avengers: Endgame”, a scris editorul-şef al Fandango. Şi alte platforme de ticketing din Statele Unite au raportat cifre record pentru Endgame – Atom Tickets a notat că filmul a vândut de două ori mai multe bilete decât au făcut-o în prima săptămână de la punerea în vânzare Aquaman, Star Wars: The Last Jedi, Avengers: Infinity War şi Captain Marvel la un loc.

Se estimează că Avengers: Endgame va avea un debut de aproximativ 750-900 milioane de dolari în box office-ul Statelor Unite şi că va ajunge la un total internaţional între 2,2 şi 3 miliarde de dolari, cu şanse de a detrona Avatar din topul producţiilor cu cele mai mari încasări din istorie.

Exploreaza subiecte similare:

Avengers: Endgame, Star Wars: Episode VII - The Force Awakens, Avengers: Infinity War, Aquaman, Star Wars: The Last Jedi, Captain Marvel

Alte știri din cinema

Horror-ul Blestemul femeii care plânge aduce teroarea în cinematografe, din 19 aprilie

Ferește-te de groaznicul ei voal!

Un nou film Thor este în cărţi, cu Taika Waititi la cârmă

Informaţia vine de la interpreta lui Walkyrie, Tessa Thompson

Avengers: Endgame are cel mai bun final din MCU, spune Robert Downey Jr.

Downey Jr. este singurul actor din distribuţie care a primit integral scenariul înainte de începerea filmărilor

Serialul Netflix The Witcher se lansează spre finalul anului

Henry Cavill este Geralt de Rivia, un vânător de monştri mutant într-o lume fantastică

Părerea ta

Spune-ţi părerea
AurelG pe 12 aprilie 2019 20:52
Va avea succes în funcție de cât de bine este "cusut" scenariul!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells