Emma Stone, dorită de Woody Allen

de Cristina Grigore în 24 Apr 2013
Cineastul filmează vara aceasta la Paris şi o vrea în distribuţie pe Emma

Vedeta lui Easy A şi a lui The Help, inconfundabila Emma Stone, s-a bucurat foarte mult la aflarea unei veşti recente: potrivit Deadline.com, este dorită de Woody Allen în distribuţia noului său film. Starea de entuziasm a actriţei se datorează faptului că aceasta este o mare admiratoare a lui Allen şi a filmelor sale, într-atât încât şi-a fericit şi câinele, Alvie, cu un nume care să îi aducă aminte de acesta.  

Filmul lui Allen nu are încă un nume, iar detaliile sunt ţinute în secret mai abitir decât cele ale proiectelor lui J.J. Abrams, însă s-a aflat că acţiunea acestuia va purta echipa de filmare în Franţa, spre sudul ţării şi la Paris.

Ultima producţie marca Woody Allen va intra în cinematografele americane pe 20 septembrie. Se numeşte Blue Jasmine, îi are în distribuţie pe Cate Blanchett, Alec Baldwin şi Louis C.K., iar acţiunea are loc în San Francisco.

Cât despre Stone, ea este ocupată acum cu filmările la The Amazing Spider-Man 2 şi va trece apoi pe platourile de filmare ale comediei lui Alexandro Gonzalez Inarritu, Birdman, după care va trece la filmului, încă neintitulat, al lui Cameron Crowe. În plus, în agenda sa de lucru mai figurează de curând şi lucrul la Crimson Peak, o producţie horror în regia lui Guillermo del Toro.

Exploreaza subiecte similare:

Easy A, The Help, Emma Stone, Woody Allen, J.J. Abrams, Blue Jasmine, Cate Blanchett, Alec Baldwin, Louis C.K., The Amazing Spider-Man 2, Birdman, Crimson Peak, actor

Alte știri din cinema

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Kingdom of Judas: un thriller românesc ce încalcă toate regulile

Kingdom of Judas, primul film românesc, vorbit integral în limba engleză a intrat în cinematografe. Dar oare să fie acest lucru destul pentru a convinge publicul?

Jeff Koons: Portretul unei vieți - O incursiune în viața și opera unui artist emblematic

Există puțini artiști în arta contemporană care polarizează și fascinează în egală măsură precum Jeff Koons.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
cosmin742000 pe 24 aprilie 2013 15:51
Sa intelegem ca Woody Allen a renuntat la Scarlet Johansson ?
wildinthecountry pe 25 aprilie 2013 09:11
fuck scarlett
alex_il_fenomeno pe 1 iunie 2013 22:20
Are o viziune fantastica experimentatul regizor, astfel incat nu pot decat sa ma bucur de aceasta veste.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells