Emma Stone, actriţa cel mai bine plătită a anului

de Cristina Grigore în 17 Aug 2017
Ea o detronează pe Jennifer Lawrence în topul alcătuit de revista Forbes

Un nou clasament al actrițelor cel mai bine plătite a fost publicat miercuri de revista Forbes, iar numele ce a urcat în vârful acestuia nu este deloc surprinzător. „Regina” podiumului Oscar de anul acesta, Emma Stone, a întrecut-o pe Jennifer Lawrence, cea care a dominat topul în ultimii doi ani. Starul lui La La Land a obţinut în ultimele 12 luni 26 de milioane de dolari.

Stone (28 de ani) a vorbit recent, într-un interviu acordat Out Magazine, despre un subiect sensibil la Hollywood – necesitatea egalităţii salariale de gen la Hollywood – şi a arătat că mulţi dintre colegii săi au acceptat să li se scadă din salariu pentru ca şi ea să primească cam aceeaşi sumă.

Şi Jennifer Aniston o întrece anul acesta pe Lawrence în topul Forbes, încasările sale – de 25,5 milioane de dolari - venind atât din suma consistentă pe care o primeşte încă datorită serialului Friends, dar şi contractelor de publicitate încheiate cu firme mari ca Smartwater, Aveeno şi compania aeriană Emirates.

Jennifer Lawrence coboară pe locul trei, cu 24 de milioane de dolari obţinuţi în 2017, aproape jumătate din cât încasa anul trecut. Majoritatea câştigurilor sale au venit din salariul primit pentru horror-ul Mother!, dar şi viitorul Red Sparrow. O parte importantă a banilor se datorează şi colaborării cu firma Dior.

Melissa McCarthy (18 milioane) şi Mila Kunis (15,5 milioane) ocupă locurile patru şi cinci. Emma Watson – singura nou-intrată în top (Beauty and the Beast i-a adus o bună parte din câştiguri) – se află pe şase, cu 14 milioane de dolari încasaţi. Topul 10 este completat de Charlize Theron (14 milioane de dolari), Cate Blanchett (14 milioane), Julia Roberts (12 milioane) şi Amy Adams (11,5 milioane). 

Exploreaza subiecte similare:

Emma Stone, Jennifer Lawrence, Jennifer Aniston, Melissa McCarthy, Mila Kunis, Emma Watson, Charlize Theron, Cate Blanchett, Julia roberts, Amy Adams, La La Land, Friends, Beauty and the Beast, Mother!, Red Sparrow

Alte știri din cinema

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Kingdom of Judas: un thriller românesc ce încalcă toate regulile

Kingdom of Judas, primul film românesc, vorbit integral în limba engleză a intrat în cinematografe. Dar oare să fie acest lucru destul pentru a convinge publicul?

Jeff Koons: Portretul unei vieți - O incursiune în viața și opera unui artist emblematic

Există puțini artiști în arta contemporană care polarizează și fascinează în egală măsură precum Jeff Koons.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
cosmin742000 pe 17 august 2017 17:18
In afara de Cate Blanchet niciuna nu merita numele de actrita ,poate doar Jennifer Aniston pentru rolul din friends , Emma Stone s-a prostituat cinematografic , la fel si Jennifer Lawrence dupa filmul Winter's Bone , Mila Kunis e o gluma proasta : a jucat doar intr-un serial calumea That 70 show , Emma Wattson este doar o prostiuata dpdv cinematografic , Charlize Theron si Julia Roberts au jucat numai in mizerii, iar Amy Adams , joaca intrun film care poate fi numit film odata la 10 ani
camaleonii pe 18 august 2017 12:39
:) Hai ca si Jennifer Aniston e o actrita buna. In Cake nu ti-a placut? A jucat f tare. De Jennifer Lawrence nu a zis nimeni ca e o super actrita...poate doar una supraevaluata. Iar Amy Adams chiar are multe roluri bune la activ...Arrival, Nocturnal Animals dintre cele mai noi filme aparute.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells