Emma Corrin, prințesa Diana în The Crown, spitalizată după filmarea unei scene din serial

de Marina Florea în 16 Nov 2020
Actrița de 24 de ani a avut numai câteva roluri pe marele ecran înainte de The Crown.

Actrița Emma Corrin, care joacă rolul prințesei Diana în serialul Netflix The Crown, a fost spitalizată după o scenă într-un bazin cu apă rece, scrie independent.co.uk. Analizele au indicat niveluri scăzute de oxigen în sângele actriței, după o scenă filmată în Spania.

Sezonu 4 din serialul despre regalitate The Crown, ce poate fi urmărit de pe 15 noiembrie, este unul dintre cele mai așteptate de către public, fiind despre nunta Prințului Charles cu prințesa Diana din 1981. Totuși, după filmarea unei scene într-un bazin cu apă rece din Spania, Corrin a ajuns la spital cu probleme de sănătate și cu niveluri scăzute de oxigen în sânge.

Corrin va fi înlocuită de Elizabeth Debicki în rolul prințesei Diana în sezonul 5 al serialului.

„Sunt astmatică și am suferit de ceva timp de tuse”, declara actrița pentru revista Glamour. „Am fost nevoită să filmez o scenă într-un bazin de înot cu apă rece. A fost cea mai grea scenă din film pentru că trebuia sa rămân în viață în timp ce pășeam în apă. Trebuia să zburăm înapoi în Anglia în aceeași seară, și am trecut pe la spital pentru antibiotice”. Actrița a continuat: „Medicii mi-au făcut un test de oxigen și mi s-a spus: Nu te putem lăsa acasă, nivelul de oxigen este foarte scăzut, așa că am fost spitalizată...”

Coriin susține că asistentele s-au oferit să „îi pună o cutie de carton pe cap” pentru a nu fi recunoscută.

Actrița de 24 de ani a avut numai câteva roluri pe marele ecran înainte de The Crown. A apărut într-un episod al dramei ITV Grantchester, a mai avut un rol în serialul Pennyworth de la DC Comics, și a jucat alături de Keira Knightley în comedia Misbehaviour. Corrin va fi înlocuită de Elizabeth Debicki în rolul prințesei Diana în sezonul 5 al serialului, care va descrie moartea acesteia.

Exploreaza subiecte similare:

Emma Corrin, The Crown, Elizabeth Debicki

Alte știri din cinema

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells