Emisiunea „Hello Hollywood”, din 2 septembrie la AMC

de Cinemagia în 29 Aug 2018
Kim Dickens, actrițele din „Ocean’s 8: Jaf cu clasă” (2018), Dwayne Johnson, Tom Cruise, Cher, Colin Firth,Tom Hanks și Blake Lively - intervievați

Postul AMC începe luna septembrie cu o premieră: noua emisiune „Hello Hollywood”, în care se pătrunde în culisele Cetății filmului. De la interviuri cu cele mai mari vedete ale marelui și micului ecran, la știri despre festivaluri, filme și seriale (mai ales producțiile originale AMC) , se vede într-un comunicat remis Cinemagia.

Gazda formatului este Anikó Návai, jurnalistă de origine maghiară, care locuiește de 20 de ani la Los Angeles, este membră a Asociației Presei Străine de la Hollywood (organizația care acordă anual Globurile de Aur) și știe tot ce mișcă în Cetatea filmului american. Noua emisiune săptămânală axată pe cele mai noi producții cinematografice și universul starurilor hollywoodiene va avea premiera pe 2 septembrie, la ora 14:00, și va fi difuzată în fiecare duminică, la aceeași oră.

În primul episod, „Hello Hollywood” va include un interviu exclusiv cu actrița Kim Dickens, care a părăsit serialul AMC „Fear the Walking Dead” în prima jumătate a sezonului 4. A doua parte a seriei este difuzată acum pe AMC în fiecare luni, de la ora 22:00. „E atât de trist. A fost incredibil să o joc pe Madison. Simt că întreaga mea carieră m-a condus spre acest rol. A fost o onoare”, declara Dickens post-eveniment, în emisiunea „The Talking Dead”. Printre celelalte vedete pe care le vom vedea pe micul ecran, în primele episoade ale emisiuni i„Hello Hollywood”, se numără: actrițele din „Ocean’s 8: Jaf cu clasă” (2018), Dwayne Johnson, Tom Cruise, Cher, Colin Firth,Tom Hanks și Blake Lively.

 

Alte știri din cinema

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Părerea ta

Spune-ţi părerea
carmen_angelus_romila pe 30 august 2018 08:00
Pare interesanta aceasta emisiune tv pe care postul "AMC" ne-o propune, asta si datorita faptului ca putem afla lucruri nestiute despre vedetele noastre preferate.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells