Advertisement Advertisement

Emilia Popescu dă voce mamei vitrege în versiunea dublată a filmului Cenuşăreasa

de Cinemagia în 18 Mar 2015
Filmul ruleză în cinematografele noastre, distribuit de Forum Film România, fiind proiectat atât în varianta subtitrată, cât şi în cea dublată

La o distanţă de 65 de ani de la premiera animaţiei de excepţie realizate de Disney, „Cenuşăreasa” readuce în atenţia publicului basmul nemuritor care a încântat generaţii întregi, într-un spectacol vizual uimitor. Varianta dublată în limba română aduce şarm, unicitate şi pe una dintre cele mai iubite prezenţe ale televiziunii şi teatrului românesc, Emilia Popescu, care îşi împrumută vocea Mamei vitrege în noua producţie de la Disney, ce ne învaţă să fim buni şi să avem credinţă, iar cele mai mari vise ale noastre vor deveni realitate.

Fosta jurată a emisiunii Dansez pentru tine de la Pro TV, aduce la viaţă prin intermediul timbrului său inconfundabil unul dintre personajele care au fascinat generaţii de copii şi adulţi. 

Mama vitregă/ Lady Tremaine, interpretată de Cate Blanchett în original, este o reinterpretate modernă a femeii haine care o obligă pe fiica ei vitregă, Ella să fie slujnică în propria ei casă, fără a avea resentimente, fiind geloasă pe frumuseţea sa.

Mama vitregă a avut multe vise spulberate ce au lăsat-o plină de regrete, cu timpul acestea s-au transformat în cruzime şi dispreţ faţă de Ella.

 

Alte știri din cinema

Filmul „Monștri.” câștigă premiul cititorilor cotidianului german Tagesspiegel

Va rula pe marile noastre ecrane din toamna anului 2019

Ultima zi de filmări pentru Star Wars: Episode IX

Daisy Ridley, John Boyega şi Oscar Isaac sărbătoresc sfârşitul producţiei

Coconut, micul dragon - Aventuri în junglă, din 22 februarie pe marile ecrane

Se poate viziona în 2D, dublat în limba română, iar în unele orașe și în limba maghiară

Premierele săptămânii 15-21 februarie 2019

Află ce-i de văzut weekend-ul acesta la cinema!

Părerea ta

Spune-ţi părerea
XShadowX pe 19 martie 2015 09:48
Sigur ca fi o voce placuta si potrivita pentru personaj , Emilia Popescu este o actrita de teatru si film foarte buna , talentata , o doamna in adevaratul sens al cuvantului si o persoana inteligenta

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells