Emilia Clarke vorbește despre Qi’ra, femeia fatală din Solo: A Star Wars Story

de Cristina Grigore în 9 Feb 2018
Personajul starului din Game of Thrones este „greu de descifrat” şi are un impact major asupra lui Han Solo

Într-un interviu acordat EntertainmentWeekly.com, Emilia Clarke (Game of Thrones) oferă detalii despre personajul său din Solo: A Star Wars Story. Actrița o descrie pe Qi’ra drept o persoană care are un impact major asupra lui Solo (Alden Ehrenreich), dar care este „greu de descifrat”.

Qi’ra este, aşa cum ne arată şi trailer-ul filmului, persoana care îl cunoaşte pe Han cel mai bine, căci nu se lasă deloc impresionată de atitudinea abordată de acesta în relaţie cu mentorul său, Tobias Beckett (Woody Harrelson) şi restul grupului de ticăloşi. De altfel, Qi’ra şi Han au crescut împreună pe străzile unei lumi dure şi nemiloase, unde au învaţat să lupte pentru supravieţuire.

„Au crescut împreună. Ca parteneri de infracţiuni. Au făcut tot ce a trebuit pentru a supravieţui. Sigur că există şi o latură romantică a relaţiei lor. […] Ea este, de fapt, un pic mai greu de descifrat. Există o anumită atracţie faţă de o astfel de poveste de origine, pentru că ştii cam cum se termină. Însă Qi’ra nu mai apare ulterior, aşa că ceva s-a întâmplat cu ea.  Ceva l-a afectat pe Han într-atât, încât noi, fanii, nu am mai aflat apoi nimic despre Qi’ra. Întorsături de situaţie apar mereu şi pregnantă este tema aceasta a încrederii – cui îi este acordată încredere şi în ce mod? Şi de care parte a taberei se situează fiecare personaj – sau se va situa?”, spune Clarke.

Cum în Star Wars: Episode IV – A New Hope vedem că Han nu pare deloc dornic să se alăture rebelilor, sau să fie mai apropiat cu cei de tepa sa, se presupune că evenimentele petrecute anterior în evoluţia personajului l-au făcut mai retras şi mai sceptic – singurul său partener rămâne Chewbacca, copilotul său Wookiee. Vom afla din 25 mai ce s-a întâmplat cu Han şi Qi’ra şi ce evenimente au avut un asemenea impact asupra lui, încât l-au transformat în materialistul sarcastic de mai târziu. 

Exploreaza subiecte similare:

Emilia Clarke, Alden Ehrenreich, Solo: A Star Wars Story, Star Wars: Episode IV - A New Hope, Woody Harrelson

Alte știri din cinema

Au început filmările la Godzilla vs. Kong. Iată sinopsis-ul şi distribuţia

În producţia ce se va lansa în 2020 îi vom vedea pe Millie Bobby Brown, Danai Gurira şi Alexander Skarsgard

Volumele Wild Cards, editate de George R.R. Martin, vor fi ecranizate de platforma Hulu

Serialele aflate în pregătire vor explora o lume alternativă contemporană, în care îşi caută locul mutanţii şi superoamenii

Fantastic Beasts 2: când lăcomia ia locul inspiraţiei

Noua aventură a lui Newt Scamander, cel mai puţin incitant film al universului Harry Potter

Scurtmetrajul „Cadou de Crăciun”, premiat la Cottbus

Din distribuție fac parte Andrei Văncică, Ioana Flora și copilul Luca Toma

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells