Emilia Clarke, „mama dragonilor”, scene topless în Voice From the Stone

de Cristina Grigore în 11 Mai 2017
Starul lui Game of Thrones îşi arată nurii şi pe marele ecran

A apărut deja fără haine în serialul Game of Thrones, care a făcut-o celebră cu rolul lui Daenerys Targaryen. Actriţa britanică va apărea din nou topless într-un film ale cărui scene fierbinţi, alături de partenerul său de platou, au fost imortalizate şi preluate de presa internaţională.

Publicaţia Express a preluat imaginile ce o surprind pe Clarke în ipostaze erotice, în rolul unei tinere femei ce acceptă să lucreze într-o misterioasă şi veche reşedinţă din Toscana, Italia. Acţiunea se petrece în anii ’50. Protagonista, pe nume Verena, angajată să aibă grijă de un băieţel, începe să fie atrasă iremediabil de impunătorul său tată, interpretat de starul neozeelandez Marton Csokas. Castelul adăposteşte însă un secret teribil, iar Verena, fermecată de atracţia pe care o simte faţă de proprietarul acestuia, are parte de o crudă trezire la realitate.

Emilia Clarke, în vârstă de 30 de ani, a fost numită „cea mai sexy femeie în viaţă” de către revista Esquire, în 2015. A interpretat-o pe Sarah Connor în Terminator: Genisys şi va juca, într-un rol încă nedezvăluit, în viitorul spin-off Star Wars, ce îl va avea în centru pe tânărul Han Solo (Alden Ehrenreich). În galerie vedeţi imaginile publicate de express.co.uk şi alte cadre din filmul ce s-a lansat în Statele Unite pe 28 aprilie. 

Exploreaza subiecte similare:

Game of Thrones, Marton Csokas, Emilia Clarke, Alden Ehrenreich, Terminator: Genisys, Voice from the Stone

Alte știri din cinema

Cristian Mungiu, distins cu Legiunea de Onoare în grad de Cavaler

Este cea mai mare distincţie oferită de statul francez şi vine că o recunoaştere pentru activitatea sa cinematografică

Unele dintre cele mai premiate documentare VR din lume pot fi văzute gratuit în Bucureşti

Până duminică, între orele 14:00 – 22:00, publicul poate experimenta gratuit în Veranda Mall poveștile care au schimbat modul în care privim lumea

Thor: Ragnarok, o fundație construită pe mitologia scandinavă

Filmul „Thor: Ragnarok” este distribuit de Forum Film România şi va fi disponibil în avanpremieră începând din 26 octombrie 2017, în format 3D, IMAX 3D, 4DX 3D şi Dolby Atmos

Regizorul italian Antonio Piazza, la închiderea Les Films de Cannes à Bucarest

250 de actori participă la a doua ediție a workshopului Managing Talents

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells
Feedback