Elvis Presley devine super spion într-un serial de animație Netflix pentru adulți

de Cristina Grigore în 19 Aug 2019
Anunțul a marcat 42 de ani de la moartea regelui rock'n roll-ului

Un serial de animație pentru adulți va fi realizat de Netflix, anunță deadline.com, în care rolul central îi va reveni lui Elvis Presley, transformat aici într-un super agent secret în vena lui James Bond.

Serialul, intitulat Agent King, îi va avea drept co-creatori pe Priscilla Presley și John Eddie. Regele rock'n roll-ului va renuța la costumațiile extravagante de scenă pentru cele sub acoperire, fiind inclus intr-un program guvernamental de spionaj, pentru a lupta împotriva forțelor malefice ce îi amenință țara – păstrându-și, în acest timp, și „slujba de zi”, cea de a star.

„Încă de când era un puști, Elvis și-a dorit să fie un supererou care luptă cu infractorii și salvează lumea – Agent King îi oferă fix acest lucru”, a spus Priscilla Presley. „Alături de John Eddie, sunt extrem de încântată să lucrez cu Netflix și Sony Animation la acest proiect grozav și pentru că am ocazia de a le oferi oamenilor un Elvis așa cum nu au mai văzut”.

Vestea realizării serialului a marcat 42 de ani de la moartea lui Elvis, petrecută pe 16 august 1977. Din partea Sony Pictures Animation va servi drept producător și Mike Arnold, responsabil de un alt apreciat serial de animație pentru adulți – Archer.

Exploreaza subiecte similare:

Priscilla Presley, Archer

Alte știri din cinema

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells