El Pionero, serialul original HBO produs în Spania, din 14 iulie pe HBO GO

de Cinemagia în 12 Iul 2019
Viața lui Jesús Gil este una dintre cele mai surprinzătoare și extraordinare povești din ultimele decenii din Europa

Serialul documentar spaniol El pionero/Pionierul despre Jesús Gil, politician de origine spaniolă, mogul al fotbalului și magnat al proprietăților imobiliare – una dintre cele mai fascinante și controversate personalități din ultimele decenii, are premiera pe 14 iulie pe HBO GO.

Produs de JWP (Muerte en León), regizat de Enric Bach și cu un scenariu de Bach și Justin Webster, El Pionero prezintă viața colorată a lui Gil de-a lungul a patru episoade de câte o oră, scoțând la lumină imagini din arhive, înregistrări personale văzute pentru prima dată și interviuri exclusive cu oameni apropiați de acesta. O producție originală HBO Europe, El Pionero va avea premiera pe 14 iulie (un episod în fiecare duminică pe HBO GO).

Viața lui Jesús Gil este una dintre cele mai surprinzătoare și extraordinare povești din ultimele decenii din Europa. Un personaj unic, el a spart tiparele din lumea politicii, a fotbalului și a proprietăților imobiliare din Spania. Controversat, excentric și profund arogant, Gil a știut cum să se apropie de public și a fost adorat de presa spaniolă. Cu toate acestea, el a sfidat legea și a fost urmărit în instanță ani la rând, până când procurorii au intervenit în Atlético de Madrid – clubul de fotbal peste care prezida de 16 ani – și l-a descalificat pe Gil ca primar al orașului Marbella.

Regizorul Enric Bach: „El Pionero este un proiect la care am visat mult și care, cu multe eforturi și munca unei echipe minunate, a devenit realitate. Viața lui Jesús Gil are toate elementele unei povești grozave, începând cu ce e mai important: un protagonist imprevizibil și cu mai multe fețe, capabil să submineze legi și instituții, și în același timp, să seducă spectatorii și votanții cu magnetismul lui enorm.”

„El Pionero prezintă societatea de astăzi printr-un personaj unic care seduce o întreagă țară ani la rând și încă rămâne în mințile tuturor.”, spune Miguel Salvat, Commissioning Editor of Original Programming, HBO España.

El Pionero/Pionierul este o producție JWP pentru HBO Europe și va avea premiera în toate teritoriile HBO Europe.

Producătorii executivi HBO Europe sunt Miguel Salvat și Hanka Kastelicová.

Exploreaza subiecte similare:

El pionero

Alte știri din cinema

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Părerea ta

Spune-ţi părerea
sebybog pe 13 iulie 2019 08:04
Corect este „procurorii au intervenit în ... și l-au descalificat. Nu l-a .

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells