Advertisement Advertisement

El este noul favorit în cursa pentru alegerea viitorului agent 007

de Cristina Grigore în 8 Iul 2016
Britanicul James Norton este starul serialului BBC War & Peace, adaptarea celebrului roman al lui Lev Tolstoi

Unul dintre cele mai râvnite şi mai discutate roluri ale momentului este cel care urmează să fie lăsat vacant de către Daniel Craig, care se va retrage din serie după cele patru filme Bond. Casele de pariuri din Marea Britanie sunt extrem de atente la declaraţiile şi mişcările realizatorilor şi oferă o imagine captivantă a cursei pentru noul Bond. Recent, cotele au înregistrat o creştere majoră în dreptul numelui actorului britanic de 30 de ani, James Norton, care i-a devansat, astfel, la cote (a crescut de la 25/1 la 1/3) pe favoriţii de până acum: Tom Hiddleston şi Aidan Turner.

Norton a intrat în atenţia producătorilor abia după ce Turner şi-a reînnoit contractul cu BBC pentru cel de-al treilea sezon al dramei istorice Poldark, iar Hiddleston a „pierdut puncte” din cauza relaţiei cu starul pop american Taylor Swift, consemnată de tabloide.

Cu roluri notabile în seriale precum War & Peace (o adaptare a celebrului roman semnat de Lev Tolstoi), Happy Valley şi Grantchester (unde apare şi într-o savuroasă scenă topless) Norton este acum actorul cu cele mai mari şanse de a obţine partitura agentului 007. Idris Elba, despre care se zvoneşte de aproape un an că l-ar putea înlocui pe Craig, pare că a ieşit momentan din vizorul realizatorilor, fapt ce i-a scăzut semnificativ cota în clasamentul caselor de pariuri.

Exploreaza subiecte similare:

James Norton, actor, Daniel Craig, Tom Hiddleston, Aidan Turner, War & Peace, Happy Valley, Grantchester, Idris Elba

Alte știri din cinema

Filmul „Monștri.” câștigă premiul cititorilor cotidianului german Tagesspiegel

Va rula pe marile noastre ecrane din toamna anului 2019

Ultima zi de filmări pentru Star Wars: Episode IX

Daisy Ridley, John Boyega şi Oscar Isaac sărbătoresc sfârşitul producţiei

Coconut, micul dragon - Aventuri în junglă, din 22 februarie pe marile ecrane

Se poate viziona în 2D, dublat în limba română, iar în unele orașe și în limba maghiară

Premierele săptămânii 15-21 februarie 2019

Află ce-i de văzut weekend-ul acesta la cinema!

Părerea ta

Spune-ţi părerea
spartacus pe 8 iulie 2016 12:56
Serios?!? Vor risca cu un neica-nimeni intr-un asemenea rol?!? Nu cred, prostia ar fi prea mare, altfel vor risca ce s-a petrecut cu noua tentativa de resuscitare a "The Transporter", unde au pus tot un actor necunoscut, iar esecul anticipat a venit automat. Daca procedeaza la fel si cu James Bond, atunci e clar> istoria de succes a agentului britanic aici se va termina.
octav_roman pe 11 iulie 2016 19:45
Bai nene,fara sa fiu considerat rasist sau sa instig la alte sentimente,Idris Elba chiar nu are ce cauta in rolul lui James Bond.El sau oricare alt actor de culoare.Bond este un personaj britanic,punct.Acum ca sa fim corecti politic,transformam personajele consacrate?Prea o dam in Shaft.... sau un Superman negru,poate un Samuel L.Jackson...Hollywoodul ne uimeste in fiecare an :)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells