Editura Corint Junior anunta aparitia cartii Urme in timp de Petru Popescu

23 Sep 2008
Editura Corint Junior anunta aparitia cartii Urme in timp de Petru Popescu

Un roman de aventuri alert, despre descoperiri si supravietuire

Jack Conran nici nu-si poate imagina un mod mai placut de a-si petrece vacanta decat studiind leii din Tanzania impreuna cu tatal lui, om de stiinta. Este incantat cand acesta il invita sa participe la o expeditie in Cazanul Vrajitoarei, un crater neexplorat si strajuit de furtuni din savana. Dar cand avionul lor se prabuseste, Jack se trezeste ranit si singur in mijlocul salbaticiei forfotind de pradatori flamanzi. Asta, pana cand face cunostinta cu misterioasa creatura care i-a salvat viata.

Luptandu-se cu leii si cu vitregiile naturii, Jack se straduieste sa supravietuiasca. Dar daca vrea sa se intoarca viu la civilizatie, trebuie sa afle, mai intai, fantasticele taine ale naturii — si ale tatalui sau —, ascunse de prea multa vreme.

PETRU POPESCU este un romancier, scenarist si realizator de filme american de origine romana. A emigrat in Statele Unite ale Americii in 1974, unde s-a impus drept romancier si autor de scenarii ale unor filme de la Hollywood. In prezent locuieste in California, impreuna cu familia. Este autorul romanelor intoarcerea, Oaza, Revelatie pe Amazon si al bestsellerului in coasta lui Adam (Almost Adam) vandut in America in peste 1 milion de exemplare.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells