Ecranizarea benzilor desenate Spawn - mai violentă decât Deadpool şi Logan

de Cristina Grigore în 17 Ian 2018
Todd McFarlane, creatorul personajului şi regizorul noii adaptări, vrea să facă un film adresat 100% publicului major

După ecranizarea din 1997, antieroul Spawn revine pe marile ecrane într-un reboot total diferit, căci promite să redea cât mai bine caracterul întunecat al personajului şi al lumii în care acționează. Regia filmului va fi semnată chiar de creatorul personajului, Todd McFarlane, iar producător va fi Jason Blum, responsabil de mai multe succese cinematografice de buget mic, precum Get Out sau Split. Iar McFarlane este hotărât să facă din Spawn un film 100% pentru publicul major (rating R în SUA).

„Este amuzant faptul că, la Hollywood, când spui că vrei să faci un film de rating R, ei se gândesc imediat la Deadpool şi Logan. Eu sunt de altă părere. În ce mă priveşte, Deadpool este un film de acţiune nerecomandat celor sub 13 ani. A avut câteva părţi dorsale dezvelite şi câteva înjurături. În rest, s-a încadrat în formula PG 13.”

„Când mă gândesc la un rating restrictiv, mă gândesc că nu va fi un film prea amuzant, că nu va avea replici stupide… Nu-mi doresc ca eroul meu să facă o glumă chiar atunci când se află în cel mai mare pericol. Căci, dacă el nu îmi arată că este înfricoşat, eu de ce aş fi? Eu vreau ca eroii mei să se întrebe: «La naiba, ce mă fac eu acum?»”, a spus McFarlane.

Aflat pentru prima dată în scaunul regizoral, creatorul lui Spawn a declarat că scopul său nu este să facă unul din filmele clasice ale Marvel sau DC. El a subliniat faptul că producţia sa se va încadra mai mult în genul horror/thriller, decât în cel al aventurilor cu supereroi. Spawn, un fost soldat ajuns în lumea demonilor, revine pe Pământ într-o formă supranaturală şi caută să se răzbune. Cum eroul nu va fi prea vorbăreţ, partea de dialog îi va reveni mai mult detectivului care îi câştigă încrederea – un personaj necesar pentru a conecta mai bine publicul la poveste. 

Exploreaza subiecte similare:

Todd McFarlane, Jason Blum, Deadpool, Logan

Alte știri din cinema

Deadpool 2, mai obraznic şi mai obscen

Comedia de acţiune cu supereroul ireverenţios rulează pe marile noastre ecrane

Jake Gyllenhaal va fi antagonistul următorului Spider-Man: Homecoming

Starul este în negocieri pentru rolul lui Mysterio

Luc Besson – acuzaţii grave aduse de către o actriţă franceză

Aceasta susţine că a fost abuzată sexual de către cineast

Deadpool 2 nu ocoleşte recordurile. Are cea mai bună lansare internaţională a Fox

Totalul internaţional al încasărilor a trecut de 300 milioane de dolari

Părerea ta

Spune-ţi părerea
spartacus pe 18 ianuarie 2018 09:00
Perfect, abia aștept!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells