Echipe memorabile, sâmbătă seara la TV

de Gloria Sauciuc în 11 Apr 2020
Inside Out (HBO, 18:25), The Pineapple Express (Pro Cinema, 22:15), Now You See Me (PRO TV, 22:30), seara aceasta pe micul ecran

Emoţiile fac echipă pentru a construi personalitatea fetiţei Riley, sâmbătă searaîn animaţia Inside Out, membrii unei faimoase echipe de iluzioniști din lume își răsplătesc publicul cu banii furați în filmul Now You See Me, iar echipa de pierde-vară formată din personajele lui Seth Rogen şi James Franco dă de bucluc când intră în conflict cu traficanţi de droguri, seara aceasta la TV. 

Cinemagia oferă, alături de programul complet al posturilor TV de la noi, rubrici de sine stătătoare cu Filme la TV și Seriale TV. Consultați programul pentru oferta completă, dacă printre recomandările de mai jos nu vă face niciun film cu ochiul.

Regizorii Pete Docter și Ronaldo Del Carmen au conceput o comedie cerebrală, încărcată cu umor isteţ, spiritual și o mare inteligență emoțională, ce se difuzează sâmbătă seara la TV. Povestea începe cu nașterea lui Riley. În același timp, Joy (Amy Poehler) capătă viaţă în capul lui Riley. „Bucurie” este o Clopoţică cu părul albastru, care ţopăie cu o mare poftă de viaţă în capul lui Riley. Ulterior, și celelalte emoţii iau naștere, devenind echipa ce are sarcina de a construi personalitatea lui Riley, precum și de a-i organiza amintirile esenţiale. Există mult umor în conflictul emoţiilor. Vocile din capul lui Riley se comportă într-un mod similar cu cel al lui Woody si Buzz, mereu preocupate de binele superior al copilului. Este filmul Pixar post-Toy Story/Povestea jucăriilor mult așteptat şi unul dintre cele mai bune filme Pixar, comparându-se cu Up/Deasupra tuturor (2009) în ceea ce privește emoţia provocată. Mesajul este, de asemenea, de o simplitate frumoasă, învăţând copiii (şi adulţii) că nu pot fi fericiţi tot timpul și că e în regulă să se simtă trişti.

In filmul The Pineapple Express, programat sâmbătă seara, Seth Rogen şi James Franco interpretează consumatori pasionaţi de marijuana care dau de bucluc când intră în conflict cu traficanţi de droguri, iar unul din ei este şi martorul unui asasinat pus la cale de un poliţist. Viața celor doi protagoniști este un talmeș-balmeș iar faptul că sunt amenințați cu moartea îi va face să-și schimbe stilul de viață. Inspirat din alte comedii de acțiune – Midnight Run, Pulp Fiction – unde personajele erau supuse aceleiași amenințări sau violențe extreme.

Membrii unei faimoase echipe de iluzioniști din lume, The Four Horsemen, jefuiesc afaceriști corupți în timpul reprezentantiilor și își răsplătesc publicul cu banii furați în filmul Now You See Me: Jaful perfect, difuzat sâmbătă seara. Daniel Atlas (Jesse Eisenberg), Merritt Mckinney (Woody Harrelson), Henley Reeves (Isla Fisher) și Jack Wilder (Dave Franco) sunt ajutați de dispozitive de ultima generație în comiterea jafurilor. Urmăriți de către echipa lui Dylan (Mark Ruffalo), agent FBI, și Alma Dray (Melanie Laurent), Interpol, cei patru se joacă de-a șoarecele și pisica cu autoritățile federale și reușesc să rămână mereu cu un pas înaintea acestora.

Exploreaza subiecte similare:

Recomandări TV, Inside Out, Pete Docter, Seth Rogen, James Franco, Amy Poehler, The Pineapple Express, Dave Franco, Mark Ruffalo, Now You See Me, Mélanie Laurent, Isla Fisher

Alte știri din cinema

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Kingdom of Judas: un thriller românesc ce încalcă toate regulile

Kingdom of Judas, primul film românesc, vorbit integral în limba engleză a intrat în cinematografe. Dar oare să fie acest lucru destul pentru a convinge publicul?

Jeff Koons: Portretul unei vieți - O incursiune în viața și opera unui artist emblematic

Există puțini artiști în arta contemporană care polarizează și fascinează în egală măsură precum Jeff Koons.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Gabelu2014 pe 11 aprilie 2020 17:39
Ok

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells