Ea va fi Wonder Woman în Batman vs. Superman

de Cristina Grigore în 5 Dec 2013
Actriţa Gal Gadot s-a făcut remarcată în mai multe producţii recente, printre care şi trei dintre peliculele Fast & Furious

Deşi au existat în ultima vreme mai multe speculaţii pe marginea numelui actriţei care va fi aleasă pentru a juca rolul lui Wonder Woman din viitorul Batman vs. Superman - una dintre propuneri era Gina Carano - iată că producătorii filmului au ales să distribuie în rol o frumoasă şi extrem de suplă actriţă de origine israeliană pe nume Gal Gadot, anunţă Deadline.com.

Gadot s-a făcut remarcată în trei dintre filmele Fast & Furious, inclusiv ultima parte a filmului, dar şi în comediile Knight and Day şi Date Night. Ea va juca în anticipata producţie alături de Henry Cavill (Batman) şi Ben Affleck (Batman), interpreţii lui Superman, respectiv Batman.

Actriţa de 28 de ani este o fostă câştigătoare a titlului Miss Israel (2004) şi are o fetiţă, Alma, împreună cu soţul său, Yaron. Este mândră de moştenirea sa iudaică şi a urmat chiar cei doi ani de pregătire militară obligatorie pentru femeile din Israel. Este o motociclistă înfocată şi deţine un Ducati-Monster-S2R.

„Wonder Woman este fără îndoială unul dintre cele mai puternice personaje feminine din toate timpurile şi o favorită a fanilor universului DC Comics. Nu numai că Gal este o actriţă uimitoare, însă deţine acea calitate magică ce o face să fie perfectă pentru rol. Suntem nerăbdători ca publicul să o descopere pe Gal în acest prim lungmetraj în care apare mult iubitul personaj”, a scris Zack Snyder în comunicatul de presă.

Batman vs. Superman va apărea în cinematografe pe 17 iulie 2015.

Exploreaza subiecte similare:

Batman vs. Superman, Gina Carano, Gal Gadot, Knight and Day, Date Night, Henry Cavill, Ben Affleck, Zack Snyder, actor

Alte știri din cinema

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Kingdom of Judas: un thriller românesc ce încalcă toate regulile

Kingdom of Judas, primul film românesc, vorbit integral în limba engleză a intrat în cinematografe. Dar oare să fie acest lucru destul pentru a convinge publicul?

Jeff Koons: Portretul unei vieți - O incursiune în viața și opera unui artist emblematic

Există puțini artiști în arta contemporană care polarizează și fascinează în egală măsură precum Jeff Koons.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
wildinthecountry pe 5 decembrie 2013 10:13
Proasta alegere
mariusdbrsc pe 6 decembrie 2013 12:47
ASA ESTE!!!!!!
Bayard pe 5 decembrie 2013 11:25
O alegere total neinspirata. Nu este cine stie ce actrita, nu e cunoscuta deloc (deci nu atrage spectatori), nici macar nu arata ca Wonder Woman, are fizicul unui model, super slabanoaga, fara forme... puteti spune ca nu conteaza, dar eu zic ca da, mai ales daca alegi pe cineva complet necunoscut. Singura chestie care e in favoarea ei, este ca are un accent... WW era amazoana, deci ar fi trebuit sa aiba accent grecesc, dar pt americani conteaza doar sa sune cumva exotic.
wildinthecountry pe 5 decembrie 2013 11:48
Corect dude Trebuia o tipa carnoasa , usor musculara cu ochi albastri .. They blew it again
Bayard pe 5 decembrie 2013 16:40
Ok, poate sa puna niste muschi pe ea, asta nu inseamna ca o sa arate foarte diferit, tot ca un fus o sa arate, cu niste fibra pe ea. Si din ce stiu, in 3 luni incep filmarile... cam putin timp.
danny987 pe 5 decembrie 2013 12:19
nu musculara..n ar mai fi femeie in cazul asta;ci una cu forme gen Scarlett J.
wildinthecountry pe 5 decembrie 2013 13:03
Usor musculara , adika tonifiata , atletica nu un scheleton tip fotomodel manechin...
Costirik pe 5 decembrie 2013 14:38
:)))))))))))) Eu cand am spus ca filmul asta il fac la misto.Totul a inceput cu alegerea lui Ben Affleck si continua....
MikkaelWolfganger pe 5 decembrie 2013 23:42
Nu ca m-as plange sau ceva, dar cred ca puteau si mai bine, fara sa se straduiasca prea tare.Nu tu frumusete mediteraneeana ca in original, nu tu frumusete scandinava cum as fi preferat eu.Au aruncat-o in schimb pe duduia asta,care nu va arata in 1000 de ani cum ar trebui sa arate WW si care pe mine nici macar ca frumusete nu ma da pe spate.O alegere total neinspirata.
mariusdbrsc pe 6 decembrie 2013 12:47
ANOREXIA LA PUTERE!!!!!!! PROASTA,PROASTA ALEGEREEEEEE!!!!!!!!!!
alex_il_fenomeno pe 21 ianuarie 2014 11:29
Va fi un film extrem de ciudat, cu siguranta...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells