Ea câştigă cel mai bine dintre vedetele de televiziune!

de Cristina Grigore în 19 Iul 2012
Ea câştigă cel mai bine dintre vedetele de televiziune!

Nu mai are 20 de ani, dar poate concura cu multe tinere actriţe când vine vorba de siluetă şi aspectul fizic. Este vedeta care a obţinut cele mai mari venituri potrivit Forbes, iar naţionalitatea ei este un alt motiv de mândrie… Sofia Vergara, scrie populara revistă de afaceri, a câştigat anul trecut 19 milioane de dolari, mai mult decât orice altă vedetă feminină din industria TV.

Din cele 19 milioane de dolari, doar şapte au provenit din serialul a cărui vedetă este, Modern Family, restul de 12 reprezentând suma câștigată din diverse alte afaceri şi campaniile de promovare la care a participat.

Potrivit Forbes, lanţul de magazine K-Mart îi plăteşte şapte milioane de dolari pentru linia de îmbrăcăminte care îi poartă numele, în vreme ce companiile dornice să cucerească imensa piaţă formată din populaţia de limbă spaniolă se luptă pentru a şi-o atrage de partea lor pe Vergara.

Actriţa de 40 de ani s-a născut într-o familie de fermieri din Columbia. În plus faţă de veniturile personale, compania media pe care a fondat-o în 1996, LatinWE, a câştigat în 2011, cel mai bun an al său, 27 de milioane de dolari, profitul net obţinut din serviciile oferite.

„În curând va afla toată lumea; ne aflăm în această ţară şi vom prelua controlul”,  a declarat Vergara pentru Forbes în legătură cu succesul ei fulminant din America de Nod. „Să vezi că atâta lume dă importanţă schimbărilor culturale… este fenomenal”, a mai spus ea.

Pe locul doi în clasamentul celor mai bogate staruri feminine din industria TV s-a aflat Kim Kardashian, iar locul trei a fost ocupat de Eva Longoria.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
isabela_isa pe 19 iulie 2012 11:19
Avand in vedere faptul ca este foarte talentata si frumoasa isi merita banii.
FlorinMovieFreak pe 19 iulie 2012 16:17
Suntem latini .. frumosi si talentati :) Cheers!
cosmin742000 pe 20 iulie 2012 10:16
Nu stiu ce sa zic de Sofia Vergara , dar nu ma pot opri din batut cruci si minunat cand citesc cine e pe locul 2 .Cum Kim Kardashian? Asta e un fel de (hor)Monica Gabor in varianta americana.In tot cazul fatuca asta , daca exista dreptate pe lume (ceea ce nu exista) sau daca publicul american nu este foarte cretin (ceea ce este) , cu toate astea nu cred ca "diva" isi are majoritatea incasarilor din tv
alex_il_fenomeno pe 9 august 2012 20:10
trebuie sa recunosc , o surpriza mare !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells