E oficial. Ben Affleck nu îl va juca pe Batman în filmul din 2021

de Cristina Grigore în 31 Ian 2019
Pentru rolul titular se caută acum un actor mai tânăr

Învăluit într-o lungă serie de speculaţii, următorul film The Batman a fost în sfârşit anunţat oficial, scrie Deadline.com. Pelicula Warner Bros. se va lansa pe 24 iunie 2021 şi nu îl va avea în rol titular pe Ben Affleck.

Interpretul supereroului din Batman v. Superman: Dawn of Justice, Suicide Squad şi Justice League îi va lăsa locul unui actor mai tânăr. După cum a declarat cel care va sta la cârma peliculei, Matt Reeves, noua aventură Batman se va concentra mai mult pe abilităţile detectivistice ale lui Bruce Wayne, decât pe talentul Cavalerului Negru de a împărţi coate şi pumni.

„Va fi de fapt o poveste Batman noir. Este spusă din perspectiva lui, aşa că sper să fie captivantă, dar şi emoţionantă. Îl vom vedea pe Batman în postura de detectiv mai mult decât până acum. În benzile desenate există o istorie bogată a acestei laturi a personajului şi nu pe asta s-au concentrat producţiile anterioare. Mi-ar plăcea ca de această dată să mergem pe drumul descoperirii criminalilor, al încercării de a elucida o crimă – să avem o poveste ce permite protagonistului să evolueze, să ofere etapele transformării sale”, a explicat Reeves.  

Exploreaza subiecte similare:

Ben Affleck, Matt Reeves, Batman V Superman: Dawn of Justice, Suicide Squad, Justice League

Alte știri din cinema

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Părerea ta

Spune-ţi părerea
viorellll pe 31 ianuarie 2019 14:15
Imi doresc sa vad si alte personaje din DC , m-am saturat de atata batman
ishmael pe 31 ianuarie 2019 15:14
pai o sa ai ocazia in shazam si birds of prey pe marele ecran sau in serialul batwoman
spartacus pe 31 ianuarie 2019 16:39
Cică ”va fi de fapt o poveste Batman noir. Îl vom vedea pe Batman în postura de detectiv mai mult decât până acum”. Personal, mi se pare o mare prostie și un risc enorm pt producători. Lumea vine la cinema să îl vadă pe Batman nu in rol de politist unde să arate cât este el de deștept, ci mai degrabă cum îi ”caftește” pe cei răi și cu ce invenții tehnologice îi combate. Cine vrea să vadă un film cu detectivi nu are decât să se uite la unul din nenumăratele filme/seriale cu polițiști sau detectivi particulari!
Dacă mai pui si faptul că va fi un nou actor in rolul lui Batman, aproape că deja mi-am făcut o idee despre cât de dezamăgitor va fi Batman din 2021. Păcat. Dar asta e doar părerea mea, sper să mă înșel, dar e puțin probabil după modul de prezentare al noului film.

Phantom_sub pe 1 februarie 2019 04:53
Uiţi că e scris şi regizat de Matt Reeves şi că Aquaman - un erou necunoscut, bătaia de joc DC - a făcut 1 mld.
Cristian-Marius-Matei pe 16 februarie 2019 00:06
Phantom_sub Aquaman nu e nici macar la 10% din Batman Vs Superman la orice ce vrei tu poveste, personaje, actiune, intriga stil de comics, un film care nu e pentru fanii inraitii ai benzilor desenate ci pentru un public foarte idiot care nu stiu o iota despre supereroii, n au mai vazut in viata lor un film cu supereroi, inca o data se observa importanta banilor in detrimentul clasicului cultural
VIBERS pe 31 ianuarie 2019 23:27
Cand nu stii sa alegi niste actori iti cam bati joc de niste personaje de niste filme, cum ar fi fost sa se fi renuntat la Christian Bale.Si din cate am inteles, nu stiu daca este adevarat sau daca e doar un zvon, nici Henry Cavil nu o sa mai apara in rolul lui Superman.Varza astia de la DC.
Phantom_sub pe 1 februarie 2019 04:54
De asta a făcut Aquaman 1 mld şi a depăşit trilogia lui Nolan.
Cristian-Marius-Matei pe 16 februarie 2019 00:10
Phantom_sub pe tine te intereseaza filmul in sine sau cat castiga aia de pe urma biletelor banul nu e un reper in domeniul cinematografiei
Sean007 pe 2 februarie 2019 00:28
Aquaman financiar nu are cum depasi trilogia Batman regizata de Nolan! Trilogia a avut castiguri totale de aproximativ 3 miliarde dolari.

A depasit fiecare film in parte,nu trilogia!

In timp fiecare film va depasi alte filme la capitolul financiar.
----------------

Problema este felul cum au considerat ca-i vor invinge pe cei de la Marvel si au gandit prost.

Pe Superman l-au distrus putin in filmul Batman vs Superman: Dawn of Justice si total in Justice League.

Henry Cavill era bun pentru Superman dar scenariile nu l-au ajutat si era de preferat sa fie realizat Man of Steel 2.Parerea mea..

Deci se putea face Man of Steel 2,Wonder Woman care s-a facut,Aquaman.

Batman trebuia lasat putin sa se odihneasca dupa trilogia cu Christian Bale.

Fara Batman vs Superman: Dawn of Justice si Justice League,fara introducerea lui Flash,fara Lex Luthorul ala care il copiaza pe Joker interpretat de Heath Ledger..

Man of Steel 2 doar cu Superman sigur avea succes mai mare.

Poate reuseau sa-l convinga pe Christian Bale sa aiba rol secundar intr-un Justice League doar pentru a crea Liga Justitiarilor alaturi de Superman si ceilalti.

Dupa care il lasa pe Superman la conducerea ligii si apoi Bruce Wayne se putea retrage linistit in Gotham..

Ar fi urmat Man of Steel 3,Justice League 2 fara Batman,Wonder Woman 2,Aquaman 2,Flash cu alt actor,altele..

In paralel se putea continua seria Batman cu Christian Bale.

Batman e genul de erou,de tip Zorro,care nu prea merge la gramada cu altii.Sincer nici Superman nu prea merge dar e alta discutie.Daca vor sa existe Liga macar Superman sa fie pe acolo.

In cazul in care Christian Bale nu putea fi convins sa revina atunci exista varianta revenirii lui Michael Keaton pentru un Batman care sa continue filmele Batman & Batman Return.

Michael Keaton poate interpreta un Batman inaintat in varsta aflat in ultimul an de activitate.

Acum dupa retragerea lui Affleck pentru mine Batman ar avea sens asa cum am spus mai sus.Continuarea seriei cu Christian Bale ori a seriei cu Michael Keaton.

VIBERS pe 3 februarie 2019 18:15
Ar fi mai bine ca unii actori sa se retraga in glorie, nu mai are Bale, cu toate ca este un actor exceptional, ce sa mai faca in Batman, un alt film in plus ar fi pacat, ar trebui ca anumite filme care au ajuns la un anumit apogeu sa nu se mai produca, LOTR, Batman(Nolan), Godtfather, Terminator(1,2),Alien, Aliens, Jason Bourne,(in afara de ultimul) Die Hard 1,2,3 si mai sunt cateva pt ca aceste filme au atins un nivel maxim, orice alta continuare va fi o mare dezamagire, parerea mea.
Cristian-Marius-Matei pe 15 februarie 2019 23:59
Warner Bros a reusit performanta sa "poponizeze" filmele cu supereroi marca DC dupa Aquaman si Joker iar acum pregateste un film cu Batman care ce sa vezi nu se mai bate ci sta mai mult prin biblioteca.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells