Dwayne Johnson nu va apărea în Fast And Furious 9. Un mesaj al actorului dă indicii despre FF10

de Marina Florea în 9 Mar 2021
Acest membru cheie al „familiei” va lipsi din cea mai nouă parte a popularei francize Fast And Furious

Dwayne "The Rock" Johnson, cel care l-a portretizat pe Luke Hobbs în celebra franciză Fast And Furious încă din 2011, când apărea în Fast Five, va sta deoparte - scos din acțiune - în cel mai nou film, intitulat simplu F9. Producția se va lansa în cinematografe vara aceasta.

Ținând cont de relația tumultuoasă cu starul francizei, Vin Diesel, și de succesul de anul trecut al spin-off-ului Fast and Furious Presents: Hobbs & Shaw, Luke Hobbs ar putea să o ia pe cont propriu, scrie looper.com

În 2019, Dwayne Johnson declara pentru MTV News că absența lui din F9 se datorează conflictelor de planificare a orarului de lucru, sugerând că filmările pentru Hobbs & Shaw se suprapun cu cele pentru F9. Explicația a părut suspectă fanilor, mai scrie publicația mai sus citată, pentru că producția la Hobbs & Shaw tocmai se încheiase când au demarat filmările la F9. Întrebat mai insistent de jurnalistul de la MTVNews, Johnson a spus că „planul a fost mereu pentru universul Fast And Furious să crească și să se lărgească. Dar până acum, noi (referindu-se la colegul de platou Jason Statham) nu suntem în Fast 9 pentru că ei sunt deja gata să înceapă filmările”. Să fi fost râca dintre cei doi actori motivul absenței lui "The Rock" din F9?

Natura conflictului dintre cei doi nu este cunoscută, dar se știe că totul a pornit în 2017, în tipul filmărilor la Fate of the Furious. Conflictul dintre cei doi a fost așa de serios încât cei doi nu au filmat nicio scenă împreună, lăsând totul pe seama monteurilor, care au făcut să pară că cei doi interacționează în film. Ba, mai mult, Johnsona simțit că trebuie să ute conflictul în social media și s-a referit la Diesel ca fiind „laș” și „demn de dispreț”.

Într-un interviu din 2018 cu publicația Rolling Stone, Johnson a declarat că acel conflict s-a mai diminuat. „Acum mă concentrez să fac Hobbs&Shaw cât mai bine. Și îi urez tot binele din lume, nu îi port pică, asta pentru că am clarificat lucrurile”.

În luna septembrie a anului trecut, The Rock era gata să uite totul. Scria pe Instagram - „vreu să îți mulțumesc frate Vin pentru susținerea pe care mi-ai arătat-o în realizarea filmului Hobbs&Shaw. Am făcut lucrurile corect, am făcut lucrurile inteligent și - din nou, frate - apreciez tot suportul pe care mi l-ai dat. Și, bineînțeles, toate drumurile duc într-un singur loc - ne vom revedea curând, Toretto”...

Referința la Toretto ne face să credem că Dwayne se va întoarce în franciza FF, dar când se va întâmpla asta? Universal Pictures a anunțat că Fast and Furious 10 va fi ultimul film din saga FF.  Așadar, cel mai devreme îl vom vedea în acțiune pe Luke Hobbs în primăvara lui 2022.

Exploreaza subiecte similare:

Fast & Furious 9, Dwayne Johnson, Vin Diesel

Alte știri din cinema

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Bethwalters pe 15 martie 2021 23:37
Este un privilegiu să împărtășești lumii această mărturie miraculoasă. Sunt Beth Walters din Anglia. Soțul meu a divorțat de mine cu 4 luni în urmă și am fost plin de remușcări pentru că nu știam ce să fac pentru a modifica problemele cu soțul meu. Am căutat ajutor pe internet cu privire la modul în care aș putea obține ajutor în căsnicia mea și am descoperit martori minunați despre VRAJA DE IUBIRE SĂNĂTOSĂ care a fost progresivă cu vrăjile sale. Am luat legătura cu el și iată că Dr.Wealthy mi-a spus că îmi va pregăti o vraja care să-l aducă înapoi pe soțul meu. Eram sceptic, dar nu aveam altă opțiune decât să lucrez cu el. 2 zile mai târziu, soțul meu m-a sunat că se întoarce acasă și din acea zi și până în acest moment, am trăit pașnic. S-a întors acum cu atâta dragoste și grijă. astăzi mă bucur să vă anunț cu toții că acest jucător de vrăji are puterea de a aduce înapoi iubitorii și cel mai surprinzător lucru este că dragostea noastră este foarte puternică acum, fiecare zi este fericire și bucurie. și Nu există nimic ca a fi cu omul pe care îl iubești. Îl voi recomanda pe Dr.Wealthy oricui are nevoie de ajutor. Dacă aveți vreo problemă, contactați Dr.Wealthy, vă garantez 100% că vă va ajuta !!.

wealthylovespell@gmail.com

Scrieți-l pe Whats-app +2348105150446

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells