Dwayne Johnson dă de înțeles că nu va mai apărea în alte filme Fast and Furious

de Marina Florea în 22 Iul 2021
„Le doresc mult noroc cu Fast 10 și Fast 11”, spune actorul

 Dwayne The Rock Johnson, care a contribuit la succesul Fast and Furious și la transformarea acestuia într-o franciză de succes de ordinul a un miliard de dolari, a declarat că nu va mai apărea în viitoarele filme din serie, scrie gamesradar.com.

Atunci când reporterii au insistat asupra conflictului cu colegul de platou Vin Diesel, Johnson s-a eschivat spunând: „Le doresc mult noroc la Fast 9. Și de asemenea mult noroc la Fast 10 și Fast 11 și la celelalte filme din serie, atât doar că vor fi fără mine”.

Johnson și-a făcut apariția în Fast 5, urmând apoi să apară în încă trei filme Fast and Furious. A mai jucat și în continuarea din 2019 Hobbs & Shaw, alaturi de Jason Statham.

Nu e clar dacă Hobbs & Shaw va avea un sequel, deși Hobbs lipsea în Fast and Furious 9, poate și datorită relației cu Vin Diesel, una despre care actorul spunea de curând: „Abordarea mea la momentul respectiv a fost una dură, pentru a obține jocul de care era nevoie”, declara actorul în iunie pentru Men's Health.

„A fost vorba de multa muncă. Trebuia să avem rezultate și, la acel moment, era vorba și de dragoste dar și de duritate”.

Deși contribuția lui Johnson în seria Fast se poate să se fi oprit, seria Fast mai are înca benzină în rezervor. Fast 10 și Fast 11 vor marca finalul seriei construite în jurul familiei Toretto. Vin Diesel deja a vorbit despre un la revedere, spunând că „e mult de acoperit”. Într-un interviu cu Regal actorul confirma, de asemenea, că finalul poveștii va fi filmat în ianuarie 2022. Johnson, se pare, nu va fi acolo.

Exploreaza subiecte similare:

Fast Five, Jason Statham, Vin Diesel

Alte știri din cinema

Baron Noir, sezonul 2: un nou cal de curse, dar cu ce şanse?

Perpetuul pariu al politicii, explorat în al doilea sezon din acest superhit francez

Trailerul pentru noul film epopeic al lui Ridley Scott, The Last Duel

Jodie Comer, Adam Driver, Matt Damon și Ben Affleck joacă în film

Stephen Lang, pe afișul oficial al thriller-horror-ului Don't Breathe 2

Filmul se va lansa pe 13 august pe marile noastre ecrane

Ashton Kutcher trebuia să facă parte din echipa lui Richard Branson pentru următorul zbor spațial

Virgin Galactic are planuri de a organiza zboruri în spațiu pentru publicul larg în mod regulat

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells