Dwayne Johnson a acceptat cu „graţie” Zmeura de Aur oferită filmului Baywatch

de Cristina Grigore în 5 Mar 2018
Trofeul acordat peliculei „atât de proaste, încât ajungi să o iubeşti” a fost creat special pentru filmul în care au jucat Johnson şi Zac Efron

Premiile Zmeura de Aur, acordate în fiecare an cu o zi înainte de gala premiilor Oscar, sunt un prilej de ironii şi amuzament pentru public şi critici. Însă, chiar dacă unele staruri şi realizatori de film nu gustă evenimentul şi îl ocolesc, alţii ştiu să accepte cu „graţie” nedoritele premii. Astfel au stat lucrurile şi cu Dwayne Johnson, care s-a declarat amuzat de premiul special creat de organizatorii ediţiei Zmeurelor de anul acesta şi a fost de acord să ia acasă trofeul acordat lui Baywatch, pentru „un film atât de prost, încât ajungi să îl iubeşti”.

„Sunt extrem de încântat de vestea că aduc acasă aurul – nu Oscarul (poate, într-o zi), ci Zmeura de Aur”, a spus actorul într-un comentariu pe contul său de Twitter. „Partea tare este că filmul a fost atât de prost, încât a fost nevoie de o categorie specială. Nu glumesc. E ca şi cum sandwich-ul pe care îl mânânci e atat de prost, încât ajunge să îţi placă. Ideea este că am făcut Baywatch cu cele mai bune intenţii, nu acesta a fost scopul. Însă îmi accept «Zmeura» cu graţie şi modestie”, a completat starul, care nu a uitat să mulțumească pentru trofeu criticilor şi fanilor.

Marele câştigător al premiilor Zmeura de Aur a fost animaţia The Emoji Movie – a fost considerat cel mai prost film, cu cel mai prost scenariu, cea mai proastă regie şi cea mai slabă combinaţie a personajelor. Tyler Perry a avut cea mai proastă interpretare în Tyler Perry's Boo 2! A Madea Halloween, iar Tom Cruise a fost numit cel mai prost actor pentru rolul din The Mummy. Cea mai slabă actriţă secundară a fost considerată Kim Basinger, datorită partiturii din Fifty Shades Darker.

Exploreaza subiecte similare:

Dwayne Johnson, Baywatch, The Emoji Movie, Tyler Perry, Tyler Perry's Boo 2! A Madea Halloween, Tom Cruise, The Mummy, Kim Basinger, Fifty Shades Darker

Alte știri din cinema

Jason Momoa nu a văzut încă Aquaman, iar motivul este înduioşător

Filmul se va lansa în cinematografele noastre pe 21 decembrie

O potenţială regizoare a lui Black Widow crede că „este foarte obositor să vezi un film Marvel”

Lucrecia Martel este de părere că s-ar putea renunţa la unele efecte vizuale

Viitorul film Pixar se numeşte Onward. Vor face parte din distribuţie Tom Holland şi Chris Pratt

Regizorul Dan Scanlon explică, pe scurt, care este povestea animaţiei aflate în pregătire

A doua şansă: Jennifer Lopez şi linguriţa de sirop

Revenirea divei la cinema reuşeşte să ofere ceea ce promite

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells