Dwayne Johnson a acceptat cu „graţie” Zmeura de Aur oferită filmului Baywatch

de Cristina Grigore în 5 Mar 2018
Trofeul acordat peliculei „atât de proaste, încât ajungi să o iubeşti” a fost creat special pentru filmul în care au jucat Johnson şi Zac Efron

Premiile Zmeura de Aur, acordate în fiecare an cu o zi înainte de gala premiilor Oscar, sunt un prilej de ironii şi amuzament pentru public şi critici. Însă, chiar dacă unele staruri şi realizatori de film nu gustă evenimentul şi îl ocolesc, alţii ştiu să accepte cu „graţie” nedoritele premii. Astfel au stat lucrurile şi cu Dwayne Johnson, care s-a declarat amuzat de premiul special creat de organizatorii ediţiei Zmeurelor de anul acesta şi a fost de acord să ia acasă trofeul acordat lui Baywatch, pentru „un film atât de prost, încât ajungi să îl iubeşti”.

„Sunt extrem de încântat de vestea că aduc acasă aurul – nu Oscarul (poate, într-o zi), ci Zmeura de Aur”, a spus actorul într-un comentariu pe contul său de Twitter. „Partea tare este că filmul a fost atât de prost, încât a fost nevoie de o categorie specială. Nu glumesc. E ca şi cum sandwich-ul pe care îl mânânci e atat de prost, încât ajunge să îţi placă. Ideea este că am făcut Baywatch cu cele mai bune intenţii, nu acesta a fost scopul. Însă îmi accept «Zmeura» cu graţie şi modestie”, a completat starul, care nu a uitat să mulțumească pentru trofeu criticilor şi fanilor.

Marele câştigător al premiilor Zmeura de Aur a fost animaţia The Emoji Movie – a fost considerat cel mai prost film, cu cel mai prost scenariu, cea mai proastă regie şi cea mai slabă combinaţie a personajelor. Tyler Perry a avut cea mai proastă interpretare în Tyler Perry's Boo 2! A Madea Halloween, iar Tom Cruise a fost numit cel mai prost actor pentru rolul din The Mummy. Cea mai slabă actriţă secundară a fost considerată Kim Basinger, datorită partiturii din Fifty Shades Darker.

Exploreaza subiecte similare:

Dwayne Johnson, Baywatch, The Emoji Movie, Tyler Perry, Tyler Perry's Boo 2! A Madea Halloween, Tom Cruise, The Mummy, Kim Basinger, Fifty Shades Darker

Alte știri din cinema

Momo, o farsă amuzantă cu substrat dramatic

Dramedia își asumă o serie de riscuri arătând două personaje cu dizabilități într-un context comic

Premiile Emmy 2018 - serialul The Marvelous Mrs. Maisel este marele câştigător

Printre „vedetele“ galei s-au mai numărat Game of Thrones, The Americans, The Crown

Angelina Jolie îşi va plănui răzbunarea în thriller-ul The Kept

Filmul este adaptarea romanului cu acelaşi nume din 2014 al autorului James Scott

Primele imagini cu Joaquin Phoenix în rolul lui Joker

Filmul de sine stătător cu celebrul villain se va lansa în cinematografele noastre pe 4 octombrie 2019

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells