Durata lui Avengers: Endgame a fost confirmată

de Cristina Grigore în 26 Mar 2019
După Infinity War, care a ţinut 2 ore şi 29 de minute, Anthony şi Joe Russo au avut nevoie de o durată mai lungă pentru concluzie

Cele trei faze ale Universului Cinematografic Marvel, ce au avut ca punct de pornire, în urmă cu 11 ani, filmele Iron Man şi The Incredible Hulk, se vor încheia odată cu lansarea lui Avengers: Endgame.

Pelicula, ce va intra şi în cinematografele noastre pe 26 aprilie, vine în continuarea unuia dintre cele mai pline de suspans finaluri din istorie şi va servi drept concluzie a evenimentelor derulate până acum în UCM. Un lucru destul de greu de făcut în condiţiile unei mari acumulări de acţiuni şi de supereroi pe marele ecran, motiv pentru care regizorii Anthony şi Joe Russo au fost nevoiţi să îi acorde lui Endgame cât mai mult timp pe marele ecran.

Mai multe publicaţii de profil au arătat că Endgame va ţine 3 ore şi 2 minute, informaţie preluată de pe site-ul celui mai mare lanţ de cinematografe din Statele Unite, AMC, dar şi de pe pagina oficială de IMDB a filmului. Se aşteaptă încă o confirmare a acestei durate şi din partea Disney şi a studiourilor Marvel – anticipată totuşi de comentariile regizorilor, care au declarat în două interviuri anterioare că filmul a rămas la trei ore după ultimul montaj realizat.

Cel mai lung film Marvel a fost, până acum, Infinity War, cu o durată de 149 de minute (2 ore şi 29 de minute); trecerea la 182 de minute este una semnificativă şi arată că regizorii au dorit să acorde atenţie tuturor personajelor şi amănuntelor importante şi să aducă pe marele ecran cea mai bună versiune posibilă a acestui final de act al treilea din Universul Cinematografic Marvel.

Faza a patra a Universului Cinematografic Marvel va începe cu Spider-Man: Far From Home, ce se lansează şi la noi pe 5 iulie.

Exploreaza subiecte similare:

Avengers: Endgame, Avengers: Infinity War, iron man, The Incredible Hulk, Spider-Man: Far From Home, Joe Russo

Alte știri din cinema

Horror-ul Blestemul femeii care plânge aduce teroarea în cinematografe, din 19 aprilie

Ferește-te de groaznicul ei voal!

Un nou film Thor este în cărţi, cu Taika Waititi la cârmă

Informaţia vine de la interpreta lui Walkyrie, Tessa Thompson

Avengers: Endgame are cel mai bun final din MCU, spune Robert Downey Jr.

Downey Jr. este singurul actor din distribuţie care a primit integral scenariul înainte de începerea filmărilor

Serialul Netflix The Witcher se lansează spre finalul anului

Henry Cavill este Geralt de Rivia, un vânător de monştri mutant într-o lume fantastică

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells