După The Lighthouse, mai multă nebunie din partea lui Willem Dafoe în The Northman

de Marina Florea în 12 Iun 2021
Din distribuția The Northman mai fac parte Nicole Kidman, Anya Taylor-Joy, Ethan Hawke și Björk

În timpul unui interviu recent cu Indiewire pentru a discuta noul său film, Siberia, Willem Dafoe a oferit fanilor câteva detalii despre următorul proiect al lui Robert Eggers, The Northman. 

Filmul este plasat în secolul X. În film joacă Alexander Skarsgard în rolul unui prinț viking care orchestrează răzbunarea pentru moartea tatălui său. Din distribuție fac parte Dafoe, Nicole Kidman, Anya Taylor-Joy, Ethan Hawke și Björk.

„Este un film uriaș” , relatează Dafoe. „Este un film cu mușchi. Implicarea mea nu e nici pe departe la fel de amplă ca în The Lighthouse. Sunt într-un rol secundar, dar a fost plăcut. Nivelul de studiu și de detaliu se află acolo, dar la o scară mult mai amplă. În timpul pandemiei, au continuat să lucreze și să studieze lucruri noi de făcut, și cumva au reușit. Le-a dat timpul necesar să se pregătească pentru această uriașă creștere de buget și de amploare a producției. Decorurile sunt fantastice.”

Jucând rolul lui Heimir nebunul, Dafoe și-a descris personajul din The Northman: „Este nebunul curții, dar aceasta e slujba lui obișnuită. Noaptea face altceva, ceva puțin mai malefic, să zicem...”  

Exploreaza subiecte similare:

The Lighthouse , Willem Dafoe, Siberia 

Alte știri din cinema

Dune: The Sisterhood e mai aproape de producție decât ne-am imaginat. Are un nou showrunner

Prequel-ul va avea în centru un enigmatic ordin secret al femeilor, pe nume Bene Gesserit

Rondul de noapte, în regia lui Iosif Demian, în avanpremieră la TIFF

Rondul de noapte surprinde o ultimă repetiție dinaintea premierei unui spectacol care se întinde până foarte târziu în noapte

Regizorul lui Black Adam compară personajul lui Dwayne Johnson cu Dirty Harry

O fi într-adevăr Black Adam Dirty Harry al supereroilor? Dacă îl veți întreba pe regizorul Jaume Collet-Serra, așa ar zice

Film 4 Fun 2021 este gata de start

Spectatorii vor avea șansa de a-și vota filmul preferat pentru Premiul Publicului

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells