După Piranha 3D, vine Shark 3D

de Cristina Grigore în 24 Nov 2010
După Piranha 3D, vine Shark 3D

Succesul de box-office al thriller-ului horror Piranha 3D nu a trecut neobservat la Hollywood şi atrage… rechini. Potrivit The Hollywood Reporter, Relativity Media a achiziţionat drepturile asupra Shark 3D (titlul este provizoriu), noul thriller cu rechini ce va fi regizat de David R. Ellis (Snakes on a Plane, Final Destination).

Povestea filmului urmăreşte şapte studenţi care îşi petrec weekend-ul într-o casă aflată pe marginea unui lac din Golful Louisiana, şi care ajung să descopere că apele de acolo ascund mai mult decât nişte creveţi... Distribuţia a fost deja alcătuită, însă numele celor şapte actori din rolurile adolescenţilor care intră în bucluc sunt puţin cunoscute.

Scenariul aparţine unor debutanţi ai marelui ecran, Jesse Studenberg şi Will Hayes, iar filmul va fi produs de Sierra Pictures şi Incentive Filmed Entertainment. Cum filmările sunt deja în desfăşurare, data oficială de lansare a peliculei va fi anunţată în curând.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Piratu pe 24 noiembrie 2010 09:30
Doar din unct de vedere comercial,si atunci de ce sa te astepti la ceva de calitate
Morphy pe 24 noiembrie 2010 11:11
Succes de box-offce? Piranha 3D e unul dintre cele mai proaste filme pe care le-am vazut vreodata....
Kytta pe 24 noiembrie 2010 16:01
Hai murphy las-o moarta...nu ca mie mi-ar fi placut piranha,,,din greseala si tot ai vizionat un film mult mult mult mai prost decat asta.
Revenind la stire, daca filmu a produs bani si a iesit pe profit, o sa inventeze astia si catelu criminal 3D. Asa ca...

Chel-Prichindel pe 24 noiembrie 2010 23:15
Conform imdb ,Piranha 3D a costat 24 mil de $ si a incasat 25 de mil in USA.Nu stiu cat a incasat in afara Statelor,dar pun pariu ca nu a strans cine stie ce.In conditiile astea,chiar credeti ca putem vorbi de un succes de box-office?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells